Το Ταφικό έθιμο στην πατρίδα ευχαριστήριο του συλλόγου - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Κυριακή 26 Ιουνίου 2022

Το Ταφικό έθιμο στην πατρίδα ευχαριστήριο του συλλόγου


Με την παρουσία εκατοντάδων κόσμου πραγματοποιήθηκε στην Πατρίδα από τον σύλλογο μας και την συμμετοχή του Δήμου Βέροιας το Ταφικό Έθιμο, ενταγμένο στο πρόγραμμα των Παυλείων της Ι.Μ. Βεροίας Ναούσης και Καμπανίας στις 13 Ιουνίου (Αγίου Πνεύματος).
Ευχαριστούμε για την παρουσία τους: Τις αρχές του τόπου, τα Μ.Μ.Ε., τους φορείς, τους συλλόγους, τα σωματεία, το πλήθος του κόσμου και τους καλλιτέχνες.
Ιδιαίτερα ευχαριστούμε θερμά τον ομιλητή κ. Δημήτρη Πυρινό για την υπέροχη κατά γενική ομολογία ομιλία του καθώς και τον κ. Μιχάλη Τσίτσα για την συγκινητική μοναδική απαγγελία του.
Ο σύλλογος μας θα συνεχίσει να πραγματοποιεί εκδηλώσεις, ως φόρο τιμής σε εκείνους που έδωσαν αγώνες επιβίωσης και φυσικά στους άταφους σφαγιασθέντες προγόνους μας, για τον λόγο ότι ήταν Έλληνες Χριστιανοί, δίνοντας την υπόσχεση για συνέχιση του Αγώνα για την Διεθνή Αναγνώριση της Γενοκτονίας από τους Τούρκους.

Για τον σύλλογο
Ο πρόεδρος
Αντώνης Καγκελίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες