Το Ταφικό έθιμο στην πατρίδα ευχαριστήριο του συλλόγου


Με την παρουσία εκατοντάδων κόσμου πραγματοποιήθηκε στην Πατρίδα από τον σύλλογο μας και την συμμετοχή του Δήμου Βέροιας το Ταφικό Έθιμο, ενταγμένο στο πρόγραμμα των Παυλείων της Ι.Μ. Βεροίας Ναούσης και Καμπανίας στις 13 Ιουνίου (Αγίου Πνεύματος).
Ευχαριστούμε για την παρουσία τους: Τις αρχές του τόπου, τα Μ.Μ.Ε., τους φορείς, τους συλλόγους, τα σωματεία, το πλήθος του κόσμου και τους καλλιτέχνες.
Ιδιαίτερα ευχαριστούμε θερμά τον ομιλητή κ. Δημήτρη Πυρινό για την υπέροχη κατά γενική ομολογία ομιλία του καθώς και τον κ. Μιχάλη Τσίτσα για την συγκινητική μοναδική απαγγελία του.
Ο σύλλογος μας θα συνεχίσει να πραγματοποιεί εκδηλώσεις, ως φόρο τιμής σε εκείνους που έδωσαν αγώνες επιβίωσης και φυσικά στους άταφους σφαγιασθέντες προγόνους μας, για τον λόγο ότι ήταν Έλληνες Χριστιανοί, δίνοντας την υπόσχεση για συνέχιση του Αγώνα για την Διεθνή Αναγνώριση της Γενοκτονίας από τους Τούρκους.

Για τον σύλλογο
Ο πρόεδρος
Αντώνης Καγκελίδης

0 Σχόλια

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε