Ως Αντιπεριφερειάρχης και ως Π.Ε. Ημαθίας τιμούμε τους εθελοντές και στηρίζουμε τον εθελοντισμό. - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2022

Ως Αντιπεριφερειάρχης και ως Π.Ε. Ημαθίας τιμούμε τους εθελοντές και στηρίζουμε τον εθελοντισμό.


Ως Αντιπεριφερειάρχης και ως Π.Ε. Ημαθίας τιμούμε τους εθελοντές και στηρίζουμε τον εθελοντισμό. Στην κατεύθυνση αυτή, αναγνωρίζοντας το σημαντικό έργο και τη διαρκή προσφορά εθελοντικών ομάδων της Ημαθίας κι έχοντας μπροστά τη μεγάλη ανάγκη για ενίσχυση της δασοπροστασίας, τους παραδώσαμε σύγχρονο εξοπλισμό για τη διευκόλυνση των προσπαθειών τους. Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε και τους ευχαριστώ δημόσια μια ακόμη φορά.

Ευχαριστώ τους Δήμους Βέροιας, Νάουσας και Αλεξάνδρειας και τα αντίστοιχα τμήματα Πολιτικής προστασίας που διαθέτουν, για τη συνεχή και αποδοτική συνεργασία, όπως επίσης ευχαριστώ και το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Ημαθίας για την σπουδαία προσπάθεια που καταβάλλει όλα αυτά τα χρόνια. Στο πλαίσιο των προϋποθέσεων που καθορίζονται από τη Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας (εγγραφή στο Μητρώο της Γ.Γ.Π.Π.) οι φορείς με τους οποίους συνεργαζόμαστε για τον σκοπό αυτό, είναι: 

Οι Δήμοι Βέροιας, Νάουσας και Αλεξάνδρειας και οι παρακάτω εθελοντικές ομάδες σε θέματα Πολιτικής Προστασίας. 
-Ιππικός Σύλλογος Νάουσας "Πήγασος", 
-Κυνηγετικός Σύλλογος Βέροιας, 
-Ένωση Ραδιοερασοτεχνών Βέροιας-Αλεξάνδρειας-Νάουσας, 
-Λέσχη Καταδρομέων Ημαθίας, 
-Λέσχη Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων Ημαθίας 
-Εθελοντική Ομάδα Διάσωσης Ημαθίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες