Ως Αντιπεριφερειάρχης και ως Π.Ε. Ημαθίας τιμούμε τους εθελοντές και στηρίζουμε τον εθελοντισμό.


Ως Αντιπεριφερειάρχης και ως Π.Ε. Ημαθίας τιμούμε τους εθελοντές και στηρίζουμε τον εθελοντισμό. Στην κατεύθυνση αυτή, αναγνωρίζοντας το σημαντικό έργο και τη διαρκή προσφορά εθελοντικών ομάδων της Ημαθίας κι έχοντας μπροστά τη μεγάλη ανάγκη για ενίσχυση της δασοπροστασίας, τους παραδώσαμε σύγχρονο εξοπλισμό για τη διευκόλυνση των προσπαθειών τους. Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε και τους ευχαριστώ δημόσια μια ακόμη φορά.

Ευχαριστώ τους Δήμους Βέροιας, Νάουσας και Αλεξάνδρειας και τα αντίστοιχα τμήματα Πολιτικής προστασίας που διαθέτουν, για τη συνεχή και αποδοτική συνεργασία, όπως επίσης ευχαριστώ και το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Ημαθίας για την σπουδαία προσπάθεια που καταβάλλει όλα αυτά τα χρόνια. Στο πλαίσιο των προϋποθέσεων που καθορίζονται από τη Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας (εγγραφή στο Μητρώο της Γ.Γ.Π.Π.) οι φορείς με τους οποίους συνεργαζόμαστε για τον σκοπό αυτό, είναι: 

Οι Δήμοι Βέροιας, Νάουσας και Αλεξάνδρειας και οι παρακάτω εθελοντικές ομάδες σε θέματα Πολιτικής Προστασίας. 
-Ιππικός Σύλλογος Νάουσας "Πήγασος", 
-Κυνηγετικός Σύλλογος Βέροιας, 
-Ένωση Ραδιοερασοτεχνών Βέροιας-Αλεξάνδρειας-Νάουσας, 
-Λέσχη Καταδρομέων Ημαθίας, 
-Λέσχη Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων Ημαθίας 
-Εθελοντική Ομάδα Διάσωσης Ημαθίας

0 Σχόλια

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε