Αδιαπραγμάτευτη η στήριξη του Τάσου Μπαρτζώκα στην πολύτεκνη οικογένεια!


Με μέλη του ΔΣ του Συλλόγου Πολυτέκνων Νομού Ημαθίας συναντήθηκε ο Τάσος Μπαρτζώκας, προκειμένου να ακούσει τις θέσεις τους και να αποτελέσουν αυτές τη βάση της διεκδικήσεων του, προς όφελος της πολύτεκνης οικογένειας.
Στη συνάντησή τους εστίασαν ιδιαίτερα σε ζητήματα που αφορούν τη φορολογία, συνταξιοδοτικά θέματα, την εκπαίδευση και την κοινωνική πολιτική, την ανάγκη στεγαστικής συνδρομής των πολυτέκνων και τις υπηρεσιακές διευκολύνσεις, καθώς και το επίκαιρο ζήτημα της ενεργειακής ακρίβειας και τις αρνητικές επιπτώσεις του στην πολύτεκνη οικογένεια και το εισόδημά της.
Ο Τάσος Μπαρτζώκας συμφώνησε ότι η Κυβέρνηση οφείλει να δείξει έμπρακτα την αναγνώριση των θυσιών των πολύτεκνων οικογενειών, ασκώντας εφεξής αποτελεσματική γενική και ειδική δημογραφική πολιτική. Ανέφερε στα μέλη του ΔΣ ότι επιθυμεί εμβάθυνση της επικοινωνίας μεταξύ του ίδιου και του Συλλόγου Πολυτέκνων, προκειμένου οι επιδιώξεις τους να ακούγονται δυνατότερα και να υλοποιούνται αποτελεσματικά.

0 Σχόλια

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε