Επιδότηση πετρελαίου κίνησης: Παρατείνεται και επισήμως – Όλες οι λεπτομέρειες - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2022

Επιδότηση πετρελαίου κίνησης: Παρατείνεται και επισήμως – Όλες οι λεπτομέρειες

 


Παρατείνεται και επισήμως για άλλον έναν μήνα η επιδότηση  για τη χορήγηση της επιδότησης του πετρελαίου κίνησης ( diesel) .

Υπενθυμίζεται ότι ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας είχε γνωστοποιήσει πρόσφατα ότι παρατείνεται και για τον Ιούνιο η επιδότηση του πετρελαίου κίνησης  και ότι για το μέτρο  αυτό τα χρήματα θα αντληθούν από τον κρατικό προϋπολογισμό.

Όπως αναφέρεται στην Κοινή απόφαση των υπουργείων  Οικονομικών, Ανάπτυξης και Επενδύσεων, και Περιβάλλοντος και Ενέργειας που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ ,  η «χορήγηση επιδότησης πετρελαίου κίνησης» (Β’ 1540)» (Β’ 2128) έως την 31 Μαΐου 2022, παρατείνεται εκ νέου από τη λήξη της για χρονικό διάστημα ενός  μηνός, ήτοι έως και την 30η Ιουνίου 2022.

Το ύψος της επιδότησης παραμένει στο ποσό των 0,12  ευρώ  προ ΦΠΑ ανά λίτρο πετρελαίου κίνησης, προστίθεται στη  σχετική απόφαση, προστίθεται στη σχετική απόφαση.

Πηγή: enikonomia.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες