Τους συνεταιρισμούς και τις ιδιωτικές επιχειρήσεις επισκέφθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Σάββατο 4 Ιουνίου 2022

Τους συνεταιρισμούς και τις ιδιωτικές επιχειρήσεις επισκέφθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας


Επισκέφτηκα χθες συνεταιρισμούς και ιδιωτικές επιχειρήσεις επεξεργασίας και εμπορίας φρούτων το πλαίσιο της συχνής ενημέρωσης και του διαλόγου που έχω μαζί τους, για τα ζητήματα του κλάδου.
Συζητήσαμε για το τεράστιο πρόβλημα που υπάρχει από την έλλειψη εργατικών χεριών, μας απασχόλησε έντονα το δυσβάσταχτο κόστος της ενέργειας και της ακρίβειας, μας προβληματίζει έντονα ο πόλεμος ανθρώπινα πρώτα από όλα αλλά και για τις συνέπειές του στην αγορά, ενώ μιλήσαμε και για ζητήματα προβολής και παραπέρα ανάδειξης των προϊόντων του τόπου μας.
Συζητήσαμε επίσης και για τις νέες παρεμβάσεις της κυβέρνησης για τη στήριξη των επιχειρήσεων και των συνεταιρισμών που επλήγησαν από τον παγετό του έτους 2021 (θέμα που αναδείξαμε έντονα, ως Π.Ε. Ημαθίας) καθώς και για τα νέα ευνοϊκά μέτρα, φορολόγησης των αγροτών, ενίσχυσης του εισοδήματός τους και στήριξης του πρωτογενούς τομέα.


Είμαι σε διαρκή επικοινωνία για όλα αυτά τα ζητήματα, τόσο με τον Υφυπουργό Οικονομικών Απόστολο Βεσυρόπουλο, όσο και με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα, είμαι σε ανοικτή γραμμή με τον Υπουργό Γεωργίας Γιώργο Γεωργαντά και συνεργαζόμαστε για όλα με τους τοπικούς Βουλευτές, τους Δημάρχους, τους εκπροσώπους των αγροτών, των συνεταιρισμών και των τοπικών επιχειρήσεων.

Οι επισκέψεις μου σε επιχειρήσεις και συνεταιρισμούς της Ημαθίας θα συνεχιστούν. Η στήριξη του αγροτικού και του αγροδιατροφικού τομέα είναι προτεραιότητα μας κι εγώ ως Αντιπεριφερειάρχης αλλά και ως άνθρωπος της αγοράς, βρίσκομαι στην πρώτη γραμμή ΜΑΖΙ με τους αγρότες, μαζί με όλους τους ανθρώπους του κλάδου της φρουτοπαραγωγής, της εμπορίας και της μεταποίησης. Η Ημαθία είναι υπόθεση ΟΛΩΝ μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες