Ανακυκλώνω –Αλλάζω Συσκευή»: Έτσι θα καταβληθεί η ενίσχυση – Τι θα γίνει όταν συμπληρωθούν 220.000 αιτήσεις - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022

Ανακυκλώνω –Αλλάζω Συσκευή»: Έτσι θα καταβληθεί η ενίσχυση – Τι θα γίνει όταν συμπληρωθούν 220.000 αιτήσεις

Και επισήμως ενεργοποιείται το πρόγραμμα «Ανακυκλώνω-Αλλάζω Συσκευή»: Μέσα στα επόμενα 24ωρα ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστας Σκρέκας θα ανακοινώσει τις λεπτομέρειες για τη διαδικασία με τις αιτήσεις, αλλά και τις προϋποθέσεις, ενώ θα οριοθετήσει και χρονικά το άνοιγμα της σχετικής ηλεκτρονικής πλατφόρμας. Όπως όλα δείχνουν πάντως η πιθανότερη ημερομηνία για την έναρξη της διαδικασίας είναι η 24η Ιουνίου.

Γράφει ο Βαγγέλης Δουράκης

Έτσι, οι πρώτες αγορές νέων ηλεκτρικών συσκευών με κρατική επιδότηση θα γίνουν γύρω στα μέσα Ιουλίου. Άλλωστε, θα δοθεί συγκεκριμένο διάστημα περίπου 15 ημερών για την υποβολή των αιτήσεων. Όσοι θελήσουν να μπουν στην πλατφόρμα και να υποβάλλουν την σχετική αίτηση θα πρέπει να γνωρίζουν πως θα συμπληρώνουν μόλις τρία στοιχεία: Τον ΑΦΜ τους, τον ΑΜΚΑ και τον αριθμό της παροχής.

Πώς θα γίνει η καταβολή της ενίσχυσης

Από εκεί και πέρα οι δικαιούχοι θα λαμβάνουν έναν ηλεκτρονικό αριθμό τον οποίο θα προσκομίζουν στο κατάστημα, ώστε να τους υπολογιστεί η έκπτωση για το προϊόν που θα αγοράσουν.

Περισσότερες πληροφορίες στο enikonomia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες