Ανακυκλώνω –Αλλάζω Συσκευή»: Έτσι θα καταβληθεί η ενίσχυση – Τι θα γίνει όταν συμπληρωθούν 220.000 αιτήσεις

Και επισήμως ενεργοποιείται το πρόγραμμα «Ανακυκλώνω-Αλλάζω Συσκευή»: Μέσα στα επόμενα 24ωρα ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστας Σκρέκας θα ανακοινώσει τις λεπτομέρειες για τη διαδικασία με τις αιτήσεις, αλλά και τις προϋποθέσεις, ενώ θα οριοθετήσει και χρονικά το άνοιγμα της σχετικής ηλεκτρονικής πλατφόρμας. Όπως όλα δείχνουν πάντως η πιθανότερη ημερομηνία για την έναρξη της διαδικασίας είναι η 24η Ιουνίου.

Γράφει ο Βαγγέλης Δουράκης

Έτσι, οι πρώτες αγορές νέων ηλεκτρικών συσκευών με κρατική επιδότηση θα γίνουν γύρω στα μέσα Ιουλίου. Άλλωστε, θα δοθεί συγκεκριμένο διάστημα περίπου 15 ημερών για την υποβολή των αιτήσεων. Όσοι θελήσουν να μπουν στην πλατφόρμα και να υποβάλλουν την σχετική αίτηση θα πρέπει να γνωρίζουν πως θα συμπληρώνουν μόλις τρία στοιχεία: Τον ΑΦΜ τους, τον ΑΜΚΑ και τον αριθμό της παροχής.

Πώς θα γίνει η καταβολή της ενίσχυσης

Από εκεί και πέρα οι δικαιούχοι θα λαμβάνουν έναν ηλεκτρονικό αριθμό τον οποίο θα προσκομίζουν στο κατάστημα, ώστε να τους υπολογιστεί η έκπτωση για το προϊόν που θα αγοράσουν.

Περισσότερες πληροφορίες στο enikonomia.gr

0 Σχόλια

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε