Απάντηση του Β.Κωνσταντινόπουλου στην δημοσίευση μας - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τετάρτη 18 Μαΐου 2022

Απάντηση του Β.Κωνσταντινόπουλου στην δημοσίευση μας


Κύριε Μελιόπουλε Καλημέρα σας. Σε δημοσίευμα σας την Πέμπτη 16/05/2022 και με τίτλο «Έχασε την μπάλα και κάνει αντιπολίτευση λανθασμένη ο Κωνσταντινόπουλος »… αναφέρεστε στο πρόσωπο μου και λέτε ορισμένα πράγματα που είναι τεράστιες ανακρίβειες.
Συγκεκριμένα λέτε ότι θέλω να είμαι υποψήφιος βουλευτής και δεν κάνω αντιπολίτευση….. στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας που ο κόσμος βράζει…..».
Όσον αφορά την κάθοδο μου ως υποψήφιος βουλευτής με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, σας ενημερώνω εσάς και τους αναγνώστες σας, ότι το θέμα είναι λίγο πρόωρο αλλά δηλώνω παρόν στις εξελίξεις. Για αυτό τα θέμα της εκπροσώπησης στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, είναι καθαρά θέμα που αποφασίζεται από το κόμμα από τα κεντρικά, οπότε θα σεβαστώ οποιαδήποτε απόφαση του κόμματος. Εάν ο ΣΥΡΙΖΑ –ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΑΧΙΑ μου κάνει την εξαιρετικά μεγάλη τιμή να τον εκπροσωπήσω με τη συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο, θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να τον εκπροσωπήσω επάξια, όπως φυσικά και όλους τους πολίτες της Ημαθίας.
Για το θέμα της αντιπολίτευσης που δεν κάνω στην Κυβέρνηση αυτό είναι μια τεράστια ανακρίβεια, αφού καθημερινά κατακλύζουν τον έντυπο και ηλεκτρονικό τοπικό τύπο άρθρα μου και αναρτήσεις μου στα social media, όπως ….για την ακρίβεια και την αναλγησία της Κυβέρνησης Μητσοτάκη, για την ακρίβεια στο ρεύμα και την ρήτρα αναπροσαρμογής και άλλα πολλά τα οποία έχω στείλει και σε σας και δεν τα δημοσιεύσατε. Εάν κάνατε τον κόπο να τα διαβάζατε ή παρακολουθούσατε τις αναρτήσεις μου στο διαδίκτυο μου θα γνωρίζατε πολύ καλά ότι ελάχιστοι στον νομό έχουν κάνει τόσο συνεχή αντιπολίτευση στην κυβέρνηση. Αυτό το κάνω όχι για να κάνω αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση και να αποκτώ μεγαλύτερη δημοσιότητα, αλλά γιατί η τριπλή ακρίβεια ( ρεύμα, καύσιμα, τρόφιμα) έχουν γονατίσει πραγματικά όλους τους πολίτες που δεν μπορούν να επιβιώσουν και …….ο κόσμος βράζει όπως εσείς λέτε και εσείς στο άρθρο σας.
Λέτε ότι……. δεν χτυπάς έναν περιφερειάρχη και αντιπεριφερειάρχη με 62% ποσοστά στην κεντρική Μακεδονία και με μεγάλα έργα στην περιφέρεια και στην Ημαθία... και λέτε ότι κύριος Κωνσταντινόπουλος τα μεγάλα έργα Τζιτζικώστα και Καλαϊτζίδη είναι μπροστά του στο ίδιο κτίριο (μεγαθήριο) με καινούριες πτέρυγες...η εκτός αν του τα λένε αλλιώς και ο ίδιος δεν έχει άποψη και δεν γνωρίζει...»
Κύριε Μελιόπουλε γνωρίζω πολύ καλύτερα από τον καθένα για την επέκταση του Νοσοκομείου αφού ασχολήθηκα και πολιτικά και υπηρεσιακά με το θέμα, να σας ενημερώσω λοιπόν. Το θέμα Επέκτασης ξεκίνησε από την Δεκαετία του 1980 ασχολήθηκαν πολλές κυβερνήσεις και πολλοί διοικητές του Νοσοκομείου και πολλοί υπηρεσιακοί υπάλληλοι. Μετά από παλινωδίες και πολλές καθυστερήσεις το έργο εντάχθηκε στα Ευρωπαϊκά Προγράμματα από τον Περιφερειάρχη κ. Τζιτζικώστα και με την προηγούμενη κυβέρνηση ολοκληρώθηκε σε ποσοστό 70%. Στην συνέχεια ανέλαβε Διοικητής ο σημερινός κ. Ηλίας Πλίογκας και με ταχύτατες ενέργειες και προς τιμή του, αξιοποιόντας και της υπηρεσίες του Νοσοκομείου σε συνεργασία με τον κ. Τζιτζικώστα και τον κ. Καλαιτζίδη το έργο ολοκληρώθηκε κατά 98%.
Κύριε Μελιόπουλε από ότι βλέπετε δεν έχω πρόβλημα να αναφερθώ και στα έργα που έγιναν, αλλά εγώ δεν μίλησα για το έργο της Επέκτασης του Νοσοκομείου που πράγματι είναι στολίδι και που για να υλοποιηθεί, βοήθησαν πολλές κυβερνήσεις και πολλοί αιρετοί του Νομού και υπηρεσιακοί παράγοντες όπως και εγώ.
Συγκεκριμένα αναφέρθηκα για τον κάθετο άξονα Σκύδρας – Βέροιας που κουμπώνει στην Εγνατία και έχει καταντήσει ανέκδοτο και είναι πανθομολογούμενο ότι έγινε « το σύγχρονο γιοφύρι της Άρτας» και που δεν λέτε τίποτα γι αυτό. Εγώ έγραψα για το Διοικητήριο της Βέροιας που δεν υπάρχει και που για πολλά χρόνια νοικιάζουμε ένα κτίριο για να στεγαστούν οι υπηρεσίες της Αντιπεριφέρειας ακατάλληλο, χωρίς πάρκινγκ και ο κόσμος ταλαιπωρείτε συνεχώς ενώ σπαταλούνται άδικα πολλά χρήματα. Επιπρόσθετα αναφέρθηκα για την μεταφορά του Τελωνείου στην Κουλούρα, ένα έργο που θα φέρει τεράστια ανάπτυξη στην περιοχή και που προφανώς έχει ευθύνη η Περιφέρεια και η Αντιπεριφέρεια και η Κυβέρνηση του Κ. Μητσοτάκη και που δεν λέτε δυστυχώς τίποτα.
Επιπρόσθετα μίλησα και για τα μικρά τα έργα της καθημερινότητας και συγκεκριμένα για τον πολλή ελλειπή φωτισμό, του περιφερειακού δρόμου που δημιουργεί αλγεινή εντύπωση στον επισκέπτη και είναι πολύ επικίνδυνο για τους οδηγούς. Θα περίμενα από εσάς κ. Μελιόπουλε αντί να με κατηγορείτε, να κάνετε αυτοψία στον περιφερειακό και να πειστείτε για τα λεγόμενα μου και να αναδείξετε και εσείς το θέμα, έτσι ώστε να αποκατασταθεί ο φωτισμός και να μειωθεί η επικινδυνότητα του δρόμου για τον Ημαθιώτη.
Αγαπητέ κ. Μελιόπουλε επειδή έπαιζα παλιά μπάλα ερασιτεχνικά αλλά και τώρα παίζω με τους παλαίμαχους ερασιτέχνες και πολλές φορές παίζω και ως διαιτητής οπότε την τη μπάλα δεν τη χάνω από τα μάτια μου παρακολουθώντας τις φάσεις, συνεπώς είναι πολύ δύσκολο να τη χάσω!!!
Κύριε Μελιόπουλε, κατόπιν όλων αυτών και για να πειστείτε για τα λεγόμενα μου ξαναδιαβάστε το άρθρο μου, επανορθώστε για τις ανακρίβειες και επειδή «κόπτεστε» για την ακρίβεια και για τον κόσμο που είναι καζάνι που «βράζει», μπορείτε να δημοσιεύσετε ένα από τα άρθρα μου για την ακρίβεια ή να βγείτε να κάνουμε μαζί ρεπορτάζ στις λαϊκές, στα καφενεία και στο δρόμο και να μεταφέρουμε τις απόψεις του κόσμου!!!

                                    
                                                                                             Βασίλης Κωνσταντινόπουλος
                                                        Συνδικαλιστής ΠΟΕΔΗΝ & Νομαρχιακού Τμήματος ΑΔΕΔΥ
                                                                         Μέλος Νομαρχιακής ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας

Απάντηση ΜΕΛΙΟΠΟΥΛΟΣ
Κύριε κωνσταντινόπουλε πραγματικά χάσατε την μπάλα... Μου θυμίζετε άλλον έναν υποψήφιο γυρολόγο παλαιοκομματικό υποψήφιο.. που δήθεν είναι κοντά στον πολίτη αλλά στην πραγματικότητα δεν γνωρίζει τα προβλήματα του τόπου του και όταν έγιναν οι εκλογές έψαχνε τους ψήφους... 
Βγήκες στην λαϊκή άκουσες τα προβλήματα του κόσμου  όπως είδα στην ανάρτηση σου...αλλά στην πραγματικότητα δεν κουβαλούσες ούτε μια σακούλα από ψώνια για να ενισχύσεις αυτούς τους ανθρώπους... Επειδή είσαι νέος άνθρωπος βιοπαλαιστής προσγειώσου στην πραγματικότητα γελάνε και οι σύντροφοι σου  ... Κι αν θυμάσαι καλά ήμουν εγώ αυτός που σε παρότρυνε να είσαι μπροστά με τον σωστό τρόπο...
Καληνύχτα σου Βασίλη..

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πριν μια εβδομάδα έγιναν εκλογές στο νοσοκομείο ,για αντιπροσώπους στο νομαρχιακό τμημα της ΑΔΕΔΥ.Ποσους εκλέκτορες έβγαλε το ψηφοδέλτιο του Σύριζα, με επικεφαλής τον Κωνσταντινοπουλο,?Έναν.Ψηφισαν 230.Το ψηφοδέλτιο του Συριζα πήρε 32.

Post Bottom Ad

Σελίδες