Καλαϊτζίδης-Η επικαιρότητα απαντά από μόνη της σε όσους επιμένουν να εθελοτυφλούν ή κακοπροαίρετα


Η επικαιρότητα απαντά από μόνη της σε όσους επιμένουν να εθελοτυφλούν ή κακοπροαίρετα να παραποιούν την αλήθεια για το σπουδαίο έργο που κάνουμε στην Ημαθία. Προ ημερών, στη συνάντηση της Υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη και του Περιφερειάρχη μας, Απόστολου Τζιτζικώστα ανακοινώθηκε ότι εξασφαλίστηκαν μέσω ΕΣΠΑ, 35 εκατ. ευρώ για έργα πολιτισμού στην Κεντρική Μακεδονία στα οποία περιλαμβάνεται και η Ημαθία. Ειδικά για το νέο Μουσείο της Βεργίνας ανακοινώθηκε ότι μέχρι τις αρχές του καλοκαιριού θα είμαστε έτοιμοι για να προγραμματίσουμε τα εγκαίνιά του. Πρόκειται για έργα με τα οποία έχει ασχοληθεί εκτενώς η ΠΕ Ημαθίας κι έχουμε πιέσει για τη χρηματοδότηση και την ολοκλήρωσή τους. Το ίδιο ισχύει και για τα πολύ σημαντικά έργα που κάναμε και κάνουμε στη νέα πτέρυγα του Νοσοκομείου Βέροιας, στο Νοσοκομείο Νάουσας και σε πολλούς ακόμη τομείς.

Προ ημερών επίσης, με την επίσκεψη του προέδρου του ΕΛΓΑ στη Βέροια και με τα συμπεράσματα που διατυπώθηκαν από τη διεθνή έκθεση FRESKON για την πρωτογενή αγροτική παραγωγή, όλοι συμφώνησαν ότι ως Περιφέρεια και ως Περιφερειακή Ενότητα είμαστε έμπρακτα στο πλευρό του αγροτικού κόσμου και της αγοράς.
Σύντομα επίσης θα έχουμε καλά νέα και σε σχέση με την ανέγερση του Διοικητηρίου όπως και για πολλά ακόμη έργα που τα έχουμε πει και θα τα υπενθυμίσουμε όσες φορές κι αν χρειαστεί. Έργα σημαντικά και κυρίως έργα ανάπτυξης και προόδου για την Ημαθία και τους πολίτες της. Έργα που έχουν τη σφραγίδα του Απόστολου Τζιτζικώστα, τη δική μας σφραγίδα και γίνονται με την αμέριστη συμπαράσταση της κυβέρνησης και των τοπικών στελεχών της. Όσοι επιμένουν να μη τα βλέπουν, ας έλθουν για να τους ενημερώσω προσωπικά. Το γραφείο μου είναι πάντα ανοικτό για όλους και χωρίς διακρίσεις. Τους περιμένω.

0 Σχόλια

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε