Ανακυκλώνω, αλλάζω και… επαγγελματική συσκευή – Ολόκληρο το σχέδιο για επιδότηση και στους επαγγελματίες - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τρίτη 31 Μαΐου 2022

Ανακυκλώνω, αλλάζω και… επαγγελματική συσκευή – Ολόκληρο το σχέδιο για επιδότηση και στους επαγγελματίες

 


Και τώρα η ώρα των επαγγελματιών να επιδοτηθούν για να αντικαταστήσουν παλιές ηλεκτρικές συσκευές. Το σχέδιο που διαμορφώθηκε στο γραφείο του υφυπουργού Ανάπτυξης Γιάννη Τσακίρη ήδη έχει φτάσει στις Βρυξέλλες και έως τις 20 Ιουνίου αναμένεται να λάβει το «πράσινο φως». Με «μοντέλο» ανάλογο του προγράμματος που θα «τρέξει» τις επόμενες ημέρες  για τα νοικοκυριά θα δοθεί η δυνατότητα και στις επιχειρήσεις να αντικαταστήσουν ενεργοβόρες συσκευές, όπως ψυγεία, καταψύκτες, αλλά και κλιματιστικά.

Γράφει ο Βαγγέλης Δουράκης

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, η δράση «Ανακυκλώνω- Αλλάζω… επαγγελματική συσκευή» σχεδιάζεται στο πλαίσιο των στόχων που θέτει το επιχειρησιακό πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα» του νέου ΕΣΠΑ. Δίνει έμφαση στις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις ώστε να καταστούν πιο ανταγωνιστικές μέσα από ψηφιακές και «πράσινες» επενδύσεις.

Τι θα προβλέπει το πρόγραμμα για τους επαγγελματίες

Μία από αυτές θα σχετίζεται με την αντικατάσταση παλαιών ενεργοβόρων συσκευών, με την αρχική πρόβλεψη να αφορά στην αντικατάσταση παλαιών επαγγελματικών ψυγείων που θεωρούνται και εξαιρετικά ενεργοβόρα.

Όπως όλα δείχνουν όμως η νέα δράση δεν θα μείνει εκεί, καθώς θα επεκταθεί –όπως και η αντίστοιχη για τα νοικοκυριά- και στην επιδότηση και ανακύκλωση παλαιών καταψυκτών, αλλά και κλιματιστικών.

Διαβάστε περισσότερα στο enikonomia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες