Επίδομα 430 ευρώ σε εργαζομένους: Ποιοι μπορούν να το πάρουν – Η προθεσμία για τις αιτήσεις - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τρίτη 31 Μαΐου 2022

Επίδομα 430 ευρώ σε εργαζομένους: Ποιοι μπορούν να το πάρουν – Η προθεσμία για τις αιτήσεις

 


Επίδομα 430 ευρώ θα δοθεί σε εργαζόμενους  αλλά υπό προϋποθέσεις.

Πρόκειται για το επίδομα που δίνεται μέσω του προγράμματος της  Ομοσπονδίας Συλλόγων Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων Ελλάδος (ΟΣΝΙΕ) που αφορά στην «Κατάρτιση και πιστοποίηση εργαζομένων όλων των κλάδων του ιδιωτικού τομέα, σε αντικείμενα μάρκετινγκ παροχής και διαχείρισης υπηρεσιών» με κωδικό MIS 5035149, που υλοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία 2014-2020»  και το οποίο γίνεται με  συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Το εν λόγω πρόγραμμα απευθύνει 2η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος (1/2022/ΟΣΝΙΕ) σε εργαζομένους επιχειρήσεων του Ιδιωτικού Τομέα (όλων των κλάδων) για την υποβολή αιτήσεων συμμετοχής σε επιδοτούμενα προγράμματα κατάρτισης και πιστοποίησης στα εξής θεματικά αντικείμενα:

  • Ψηφιακό Μάρκετινγκ και Ηλεκτρονικό Εμπόριο
  • Ηλεκτρονικές υπηρεσίες στη διοίκηση και λειτουργία των μονάδων υγείας
  • Διαχείριση ασθενών τρίτης ηλικίας – Οργάνωση υπηρεσιών κατ’ οίκον νοσηλείας
  • Προϋποθέσεις Συμμετοχής:
  • Οι υποψήφιοι, προκειμένου να ενταχθούν στο πρόγραμμα θα πρέπει να έχουν την ιδιότητα του εργαζόμενου σε επιχείρηση του Ιδιωτικού Τομέα της οικονομίας με σχέση εξαρτημένης εργασίας, τόσο κατά τη χρονική στιγμή υποβολής της αίτησης συμμετοχής, όσο και τη χρονική στιγμή που εισέρχονται και επίσημα στο Πρόγραμμα (ως χρονική στιγμή εισόδου στο πρόγραμμα λογίζεται η 1η ημέρα κατάρτισης), συμπεριλαμβανομένων των εποχικά εργαζομένων και των εργαζόμενων σε αναστολή λόγω κυβερνητικών μέτρων/ covid 19.

Μεταξύ άλλων οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να γνωρίζουν τα εξής:

εργαζόμενοι

Οι εξαιρέσεις 

Από το εν λόγω πρόγραμμα εξαιρούνται

  • Άνεργοι, με κάρτα τυπικής ανεργίας,
  • Αυτοαπασχολούμενοι,
  • Εργαζόμενοι στον Δημόσιο τομέα
  • και Συνταξιούχοι ιδιωτικού και δημόσιου τομέα.

Τόπος Υλοποίησης:

  • ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ,
  • ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ,
  • ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ,
  • ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

Οι αιτήσεις

Η υποβολή αιτήσεων για το πρόγραμμα γίνεται  έως την Τετάρτη 1η Ιουνίου 2022  στις  23:59:59 εδώ .

Υποβολή Αίτησης Συμμετοχής και Δικαιολογητικών: Η αίτηση συμμετοχής υποβάλλεται υποχρεωτικά ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση osnie.aitisi@gmail.com. Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά που τεκμηριώνουν τα δηλωθέντα της αίτησης θα πρέπει να αποσταλούν σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 6 της Πρόσκλησης έως τις 06/06/2022. Η μη έγκαιρη αποστολή των απαιτούμενων δικαιολογητικών καθιστούν την αίτηση άκυρη.

Προϋποθέσεις

Προϋποθέσεις Συμμετοχής:

Οι υποψήφιοι, για να ενταχθούν στο πρόγραμμα θα πρέπει να έχουν την ιδιότητα του εργαζόμενου σε επιχείρηση του Ιδιωτικού Τομέα της οικονομίας με σχέση εξαρτημένης εργασίας, τόσο κατά τη χρονική στιγμή υποβολής της αίτησης συμμετοχής, όσο και τη χρονική στιγμή που εισέρχονται και επίσημα στο Πρόγραμμα (ως χρονική στιγμή εισόδου στο πρόγραμμα λογίζεται η 1η ημέρα κατάρτισης), συμπεριλαμβανομένων των εποχικά εργαζομένων και των εργαζόμενων σε αναστολή λόγω κυβερνητικών μέτρων/ covid 19.

Το πρόγραμμα

Διάρκεια Προγραμμάτων: Τα προγράμματα έχουν διάρκεια 86 ώρες και θα πραγματοποιηθούν εκτός ωραρίου εργασίας

Πιστοποίηση: Μετά την ολοκλήρωση κάθε προγράμματος κατάρτισης, οι καταρτισθέντες συμμετέχουν υποχρεωτικά σε εξετάσεις πιστοποίησης των γνώσεων και δεξιοτήτων που απέκτησαν στο θεματικό αντικείμενο που καταρτίσθηκαν. Οι εξετάσεις πιστοποίησης θα διενεργηθούν από διαπιστευμένο Φορέα Πιστοποίησης Προσώπων (ΦΠΠ) σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO/IEC 17024 ή ισοδύναμο ή τον ΕΟΠΠΕΠ.

Επίδομα: Οι Ωφελούμενοι θα λάβουν επίδομα 5€ / ανά ώρα εκπαίδευσης εφόσον ολοκληρώσουν το πρόγραμμα κατάρτισης και συμμετέχουν στις εξετάσεις πιστοποίησης.

Πληροφορίες: Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε τις ώρες 10:00 – 16:00 στο τηλ. 210 822 4463 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση . osnie.aitisi@gmail.com.

 

Πηγή Πληροφοριών: enikonomia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες