ΑΡΩΜΑ ΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΗΚΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ

Νίκος Τσιαμήτρος: Το νερό είναι δημόσιο αγαθό!!!

Βέροια:Συζητάνε τις επόμενες κινήσεις

Όλοι στους δρόμους! Eπιζήμια για τον τόπο η κυβέρνηση Μητσοτάκη

Ο Δήμος Βέροιας, κλέβει αμμοχάλικα από τον Αλιάκμονα.
Έβαλε σε email τους τραπεζικούς του κωδικούς και του απέσπασαν 11.000 ευρώ
Απάτη! Έβαλε σε email τους τραπεζικούς του κωδικούς και του απέσπασαν 11.000 ευρώ!
Έβαλε τους προσωπικούς του τραπεζικούς κωδικούς σε ηλεκτρονικό μήνυμα και του απέσπασαν 11.000 ευρώ! Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών αρχών για την ταυτοποίηση άγνωστου μέχρι στιγμής δράστη, ο οποίος εξαπάτησε ένα άτομο σε οικισμό του Έβρου.
Συγκεκριμένα, άγνωστος προσποιούμενος τον ιδιοκτήτη ξενοδοχείου επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον παθόντα – ιδιοκτήτη επιχείρησης, με το πρόσχημα σύναψης συμφωνίας που αφορούσε προμήθεια προϊόντων από τον παθόντα στο υποτιθέμενο ξενοδοχείο.
Κατά τη διάρκεια της συνδιαλλαγής τους ο δράστης απέστειλε παράλληλα ηλεκτρονικό μήνυμα που εμφανιζόταν ως αποστολέας τράπεζα, το οποίο εμπεριείχε σύνδεσμο (link), στο οποίο ο παθών πληκτρολόγησε τους προσωπικούς του κωδικούς, με αποτέλεσμα ο δράστης να αποκτήσει πρόσβαση στον λογαριασμό του και να αποσπάσει το χρηματικό ποσό των 11.000 ευρώ. Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Διδυμοτείχου.
0 Σχόλια
Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε