Καθάρισε το θέμα ο Βεσυρόπουλος για τα Ριζώματα - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Παρασκευή 8 Απριλίου 2022

Καθάρισε το θέμα ο Βεσυρόπουλος για τα Ριζώματα

 Απόστολος Βεσυρόπουλος: «Οριστική λύση με νομοθετική ρύθμιση στο πρόβλημα του ιδιοκτησιακού καθεστώτος στα Ριζώματα»Με τροπολογία που κατατέθηκε κατόπιν συντονισμένων ενεργειών του Υφυπουργού Οικονομικών κ. Απόστολου Βεσυρόπουλου, αντιμετωπίζεται οριστικά το πρόβλημα που είχε ανακύψει με τις διεκδικήσεις του δημοσίου απέναντι σε μικροϊδιοκτήτες στα Ριζώματα Ημαθίας.


Η νομοθετική ρύθμιση δίνει οριστική λύση στο ιδιοκτησιακό καθεστώς αφού οι εκτάσεις της Τοπικής Κοινότητας Ριζωμάτων Νομού Ημαθίας, των οποίων είχε αποφασιστεί η οριστική διάθεση προς αποκατάσταση ακτημόνων καλλιεργητών και μικροκτηνοτρόφων, παραχωρούνται πλέον κατά κυριότητα στους δικαιούχους - κατόχους τους ή στους καθολικούς ή ειδικούς διαδόχους τους.


Σε δήλωση του, ο κ. Βεσυρόπουλος τονίζει:

«Με την τροπολογία που κατατέθηκε, δίνουμε οριστική λύση στο πρόβλημα του ιδιοκτησιακού καθεστώτος και βάζουμε τέλος στις διεκδικήσεις του δημοσίου έναντι των μικροϊδιοκτητών στα Ριζώματα.

Μιλάμε με ορατά και μετρήσιμα αποτελέσματα, παρέχοντας μόνιμη και βιώσιμη λύση σε ένα πρόβλημα που διαιωνιζόταν για χρόνια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες