Με μια ουσιαστική παρέμβαση ο Υφυπουργός Οικονομικών Απόστολος Βεσυρόπουλος, έδωσε τέλος σε ένα πρόβλημα δεκαετιών - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Δευτέρα 11 Απριλίου 2022

Με μια ουσιαστική παρέμβαση ο Υφυπουργός Οικονομικών Απόστολος Βεσυρόπουλος, έδωσε τέλος σε ένα πρόβλημα δεκαετιώνΜε μια ουσιαστική παρέμβαση ο Υφυπουργός Οικονομικών Απόστολος Βεσυρόπουλος, έδωσε τέλος σε ένα πρόβλημα δεκαετιών που αφορούσε στο ιδιοκτησιακό καθεστώς των αγροκτημάτων της περιοχής "Ριζωμάτων".
Χωρίς τυμπανοκρουσίες, πανό διαμαρτυρίας και συναυλίες επαναστατικής γυμναστικής, έδωσε τη λύση με μια τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή, κατόπιν ενημέρωσης τόσο από την παράταξη "Συνδημότες", όσο και από κατοίκους της περιοχής που αρέσκονται στην ουσία και όχι στην πολιτική εκμετάλλευση.
Ο Δήμος να αναφέρω ότι και πάλι είναι πίσω από τις εξελίξεις, όταν παρά τις επισημάνσεις μας, επέμενε στην  αδιέξοδη και ανέξοδη λαϊκίστικη αντιμετώπιση του θέματος προς άγραν ψήφων. 
Τέλος καλό, όλα καλά. Ένα ευχαριστώ στον Υφυπουργό μας Απόστολο Βεσυρόπουλο, που έδωσε τη λύση με σοβαρότητα και υπευθυνότητα.
Για την παράταξη "Συνδημότες"
     Παύλος Παυλίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες