Με μια ουσιαστική παρέμβαση ο Υφυπουργός Οικονομικών Απόστολος Βεσυρόπουλος, έδωσε τέλος σε ένα πρόβλημα δεκαετιώνΜε μια ουσιαστική παρέμβαση ο Υφυπουργός Οικονομικών Απόστολος Βεσυρόπουλος, έδωσε τέλος σε ένα πρόβλημα δεκαετιών που αφορούσε στο ιδιοκτησιακό καθεστώς των αγροκτημάτων της περιοχής "Ριζωμάτων".
Χωρίς τυμπανοκρουσίες, πανό διαμαρτυρίας και συναυλίες επαναστατικής γυμναστικής, έδωσε τη λύση με μια τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή, κατόπιν ενημέρωσης τόσο από την παράταξη "Συνδημότες", όσο και από κατοίκους της περιοχής που αρέσκονται στην ουσία και όχι στην πολιτική εκμετάλλευση.
Ο Δήμος να αναφέρω ότι και πάλι είναι πίσω από τις εξελίξεις, όταν παρά τις επισημάνσεις μας, επέμενε στην  αδιέξοδη και ανέξοδη λαϊκίστικη αντιμετώπιση του θέματος προς άγραν ψήφων. 
Τέλος καλό, όλα καλά. Ένα ευχαριστώ στον Υφυπουργό μας Απόστολο Βεσυρόπουλο, που έδωσε τη λύση με σοβαρότητα και υπευθυνότητα.
Για την παράταξη "Συνδημότες"
     Παύλος Παυλίδης

0 Σχόλια

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε