Άλλη μια ευχαριστήρια επιστολή στον υφυπουργό οικονομικών - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τρίτη 12 Απριλίου 2022

Άλλη μια ευχαριστήρια επιστολή στον υφυπουργό οικονομικών


ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Με την επιστολή αυτή θέλουμε να εκφράσουμε την απόλυτη ικανοποίηση και τις θερμές ευχαριστίες στον συντοπίτη μας Ημαθιώτη Υφυπουργό Οικονομικών κ. Απόστολο Βεσυρόπουλο για την άμεση ανταπόκριση και το πρωτόγνωρο ενδιαφέρον που επέδειξε στο αίτημά μας για να αποδοθεί οριστικά στους κατοίκους των Ριζωμάτων το 24% των ιδιοκτησιών τους που διεκδικούσε το Ελληνικό Δημόσιο.
Εμείς, ο Δασικός Συνεταιρισμός του Συνιδιόκτητου Δάσους των Ριζωμάτων σαν αγοραστής προ 100 περίπου ετών του συνόλου του τσιφλικιού Ριζωμάτων (χωράφια, οικόπεδα, δάσος κλπ) αισθανθήκαμε χρέος να αναλάβουμε πρωτοβουλία για την υπεύθυνη αντιμετώπιση και επίλυση του όλου θέματος  χωρίς κραυγές εντυπωσιασμού  και μικροπολιτικές σκοπιμότητες. 
           Στην προσπάθειά μας αυτή  βρήκαμε  αμέριστη συμπαράσταση και έντονο ενδιαφέρον από τον Υφυπουργό Οικονομικών κ. Απόστολο Βεσυρόπουλο ο οποίος μετά από  αλλεπάλληλες συναντήσεις και συσκέψεις που πραγματοποιήθηκαν   έδωσε οριστική λύση με νομοθετική ρύθμιση στο ιδιοκτησιακό θέμα των χωραφιών των Ριζωμάτων. Του αξίζει ένα  μεγάλο Ευχαριστώ.
Ριζώματα 12.04.2022 
Για το Διοικητικό Συμβούλιο 
Ο Πρόεδρος 
Θεοφάνης Βαινάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες