Συγγνώμη ζητάει ο Δ.Τραπεζανλής από τον Δ.Κουλουριώτη για όσα είπε στο laikoyra.gr

 


Δήλωση του Δημητρίου Τραπεζανλή. 


Την 18.2.2019 παραχώρησα συνέντευξη στο διαδικτυακό ραδιόφωνο (e-radio) laikoyra.gr και στον ιδιοκτήτη του laikoura.gr κο Μελιόπουλο Μιχάλη , η οποία συνέντευξη στην συνέχεια δημοσιεύθηκε στο Blog laikoyra.gr. Στην συνέντευξη αυτή με διακατείχε έντονο προεκλογικό πάθος , καθώς εκείνη την εποχή διανύαμε προεκλογική περίοδο δημοτικών εκλογών, στις οποίες ήμουν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ » και με δηλώσεις που έκανα στην συνέντευξη αυτή προσέβαλα τον Διονύσιο Κουλουριώτη , υποψήφιο επίσης δημοτικό σύμβουλο με τον συνδυασμό «Δράση με Γνώση». 

Οφείλω διά της παρούσης να ζητήσω αρχικά συγγνώμη και να αναιρέσω όλα τα προσβλητικά σχόλια μου, σε βάρος του Διονύσιου Κουλουριώτη , δηλώνοντας παράλληλα ότι: ¨ότι ο Διονύσιος Κουλουριώτης , υπήρξε ένας υποδειγματικός υπάλληλος της ΕΑΣ Βέροιας στα τόσα χρόνια που εργάσθηκε σ’ αυτήν , ο ίδιος ουδέποτε αποτέλεσε μέλος της διοίκησης της τελευταίας και ουδεμία σχέση ή έστω συμμετοχή είχε ο ίδιος στην λύση της ΕΑΣ Βέροιας, όπως εσφαλμένα ισχηρίσθηκα στην συνέντευξή μου. 

Για τον λόγο αυτό ζητώ ειλικρινά συγγνώμη από τον Διονύσιο Κουλουριώτη , ανακαλώ τα όσα προσβλητικά ανέφερα σε βάρος του , δηλώνω δε ότι τον σέβομαι προσωπικά και εκτιμώ την προσφορά του ως υπαλλήλου της ΕΑΣ Βέροιας , λυπάμαι δε για την ψυχική αναστάτωση που επέφεραν οι δηλώσεις μου αυτές στον ίδιο.   

0 Σχόλια

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε