Βέλγιο: Τέλος στα πιστοποιητικά και τις μάσκες – Ελεύθερη πρόσβαση παντού

 


Φανατική εμμονή από την κυβέρνηση Μητσοτάκη στα πιστοποιητικά

Το τέλος της γενικής χρήσης μάσκας σε δημόσιους και κλειστούς χώρους ισχύει από σήμερα σε όλο το Βέλγιο, καθώς επίσης και η κατάργηση του «υγειονομικού πάσου» στην εστίαση και στους χώρους θεάματος.

Την... 

 
περασμένη Παρασκευή 4 Μαρτίου, η αρμόδια Επιτροπή του Βελγίου που αξιολογεί την επιδημιολογική κατάσταση στη χώρα και ειδικότερα στα νοσοκομεία, έκρινε ότι βρίσκεται στο χαμηλότερο σημείο και ως εκ τούτου οι περιορισμοί πρέπει να αρθούν.

Ως εκ τούτου, από σήμερα η μάσκα καταργείται σε όλους τους δημόσιους και κλειστούς χώρους καθώς και στα σχολεία και τα πανεπιστήμια. Επίσης, το υγειονομικό πάσο (Covid Safe Tcket) και ο κωδικός QR δεν θα είναι πλέον απαραίτητοι για την πρόσβαση στους δημόσιους χώρους (εστιατόρια, μουσεία, κινηματογράφους κτλ.).

Ωστόσο, η χρήση μάσκας θα εξακολουθεί να απαιτείται στα δημόσια μέσα μεταφοράς και στα νοσοκομεία.

Στην Ελλάδα την ίδια ώρα η κυβέρνηση των απαγορεύσεων εμμένει φανατικά στο πιστοποιητικά εμβολιασμού παρά το γεγονός ότι αυτό καταργείται παντού.

0 Σχόλια

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε