Ξεκινούν οι ετήσιες τακτικές κρίσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2022

Ξεκινούν οι ετήσιες τακτικές κρίσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις

 


 
Που επικεντρώνεται το ενδιαφέρον

Ξεκίνησαν σήμερα οι ετήσιες τακτικές κρίσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις με τη συνεδρίαση για το σκοπό αυτό του Συμβουλίου Αρχηγών Γενικών Επιτελείων (ΣΑΓΕ), υπό... 
 
 
την προεδρία του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Κώστα Φλώρου και τη συμμετοχή των Αρχηγών ΓΕΣ Αντιστρατήγου Χαράλαμπου Φλώρου, ΓΕΝ Αντιναυάρχου Στέλιου Πετράκη ΠΝ, ΓΕΑ Αντιτεράρχου (Ι) Θεμιστοκλή Μπουρολιά και υπηρεσιακών παραγόντων.

Τακτικές κρίσεις, που ξεκινούν με μία ολιγοήμερη καθυστέρηση, αλλά πάντως εντός των θεσμικών προθεσμιών, και το ενδιαφέρον των οποίων επικεντρώνεται κυρίως στο πρόσωπο του επί διετία και άκρως πετυχημένου Αρχηγού Στόλου Αντιναυάρχου Παναγιώτη Λυμπέρη, τον οποίο έντονη φημολογία θέλει να αποστρατεύεται. Φημολογία που ελπίζουμε ν’αποδειχθεί αυτό που υποδηλώνει και το όνομά της: «φημολογία», καθώς η περίοδος που διέρχεται η χώρα και ο κόσμος όλος είναι ιδιαιτέρως κρίσιμη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το θέμα της επιλογής νέου Αρχηγού Τακτικής Αεροπορίας έχει ήδη επιλυθεί την ημέρα της επιλογής του νέου (τότε) Αρχηγού ΓΕΑ, με την επιλογή του Αντιπτεράρχου (Ι) Γιώργου Φασούλα ενώ στο Στρατό Ξηράς αναμένεται με ενδιαφέρον να δούμε τι θα γίνει με τους αντιστρατήγους, ιδίως με τους προερχόμενους εκ των Ειδικών Δυνάμεων.

Οι ως σήμερα εκτιμήσεις είναι ότι οι φετινές τακτικές κρίσεις σε επίπεδο ηγεσιών των Κλάδων και σχηματισμού των οικείων Ανωτάτων Συμβουλίων θα είναι ομαλές με λελογισμένες αποστρατείες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες