Ξεκινούν οι ετήσιες τακτικές κρίσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις

 


 
Που επικεντρώνεται το ενδιαφέρον

Ξεκίνησαν σήμερα οι ετήσιες τακτικές κρίσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις με τη συνεδρίαση για το σκοπό αυτό του Συμβουλίου Αρχηγών Γενικών Επιτελείων (ΣΑΓΕ), υπό... 
 
 
την προεδρία του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Κώστα Φλώρου και τη συμμετοχή των Αρχηγών ΓΕΣ Αντιστρατήγου Χαράλαμπου Φλώρου, ΓΕΝ Αντιναυάρχου Στέλιου Πετράκη ΠΝ, ΓΕΑ Αντιτεράρχου (Ι) Θεμιστοκλή Μπουρολιά και υπηρεσιακών παραγόντων.

Τακτικές κρίσεις, που ξεκινούν με μία ολιγοήμερη καθυστέρηση, αλλά πάντως εντός των θεσμικών προθεσμιών, και το ενδιαφέρον των οποίων επικεντρώνεται κυρίως στο πρόσωπο του επί διετία και άκρως πετυχημένου Αρχηγού Στόλου Αντιναυάρχου Παναγιώτη Λυμπέρη, τον οποίο έντονη φημολογία θέλει να αποστρατεύεται. Φημολογία που ελπίζουμε ν’αποδειχθεί αυτό που υποδηλώνει και το όνομά της: «φημολογία», καθώς η περίοδος που διέρχεται η χώρα και ο κόσμος όλος είναι ιδιαιτέρως κρίσιμη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το θέμα της επιλογής νέου Αρχηγού Τακτικής Αεροπορίας έχει ήδη επιλυθεί την ημέρα της επιλογής του νέου (τότε) Αρχηγού ΓΕΑ, με την επιλογή του Αντιπτεράρχου (Ι) Γιώργου Φασούλα ενώ στο Στρατό Ξηράς αναμένεται με ενδιαφέρον να δούμε τι θα γίνει με τους αντιστρατήγους, ιδίως με τους προερχόμενους εκ των Ειδικών Δυνάμεων.

Οι ως σήμερα εκτιμήσεις είναι ότι οι φετινές τακτικές κρίσεις σε επίπεδο ηγεσιών των Κλάδων και σχηματισμού των οικείων Ανωτάτων Συμβουλίων θα είναι ομαλές με λελογισμένες αποστρατείες.

0 Σχόλια

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε