Έρχεται νέο πρόγραμμα επιδότησης νοικοκυριών για φωτοβολταϊκά

 


Έρχεται νέο πρόγραμμα επιδότησης νοικοκυριών για φωτοβολταϊκά στις στέγες των σπιτιών. Για το θέμα αυτό μίλησε σήμερα ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστας Σκρέκας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ. 

Όπως είπε  ο κ. Σκρέκας ”  το επόμενο εξάμηνο θα ανακοινώσουμε νέα μέτρα στήριξης επιδότησης και των επιχειρήσεων και των νοικοκυριών για εγκατάσταση συστημάτων παραγωγής και αποθήκευσης ηλεκτρικής ενέργειας από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας κυρίως από φωτοβολταϊκά “.

” Ήδη έχουμε εντάξει  160 εκατ. ευρώ  για το σκοπό αυτό στο Ταμείο Ανάκαμψης από πέρυσι. Άρα δεν περιμέναμε να έρθει το πρόβλημα για να σχεδιάσουμε  αυτά τα μέτρα” συμπλήρωσε και υπενθύμισε ότι  αυτά  είχαν  σχεδιαστεί  πριν ακόμη εμφανιστούν αυτά τα προβλήματα .

” Απλά τώρα με πολύ πιο εκκωφαντικό τρόπο δυστυχώς έχουν γίνει κατανοητά και  από τον πιο απλό Έλληνα .Άρα ναι και προγράμματα επιδότησης  αλλά και προτεραιότητα  για την κατασκευή φωτοβολταϊκών  στις στέγες   και των σπιτιών και των επιχειρήσεων”, σημείωσε.

0 Σχόλια

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε