Ευχαριστήριο για το νοσοκομείο Νάουσας - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2022

Ευχαριστήριο για το νοσοκομείο Νάουσας


ΠΡΟΣ ΤΟΝ κ. ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
Στις 17-03-2022 υποβλήθηκα σε έγχυση εμπλουτισμένου με αιμοπετάλια πλάσματος (PRP) και στα δύο γόνατα.
Αισθάνομαι βαθιά την υποχρέωση να ευχαριστήσω θερμά από καρδιάς και δημόσια τον κ. Διευθυντή, τους ιατρούς, την κ. προϊσταμένη, το νοσηλευτικό και βοηθητικό προσωπικό της Ορθοπεδικής κλινικής του Γ.Ν. ΝΑΟΥΣΑΣ.
Σε αυτή την κλινική συναντάς εξαιρετικούς επιστήμονες - ανθρώπους που σε κάνουν να τους εμπιστεύεσαι απόλυτα, με την ανθρωπιά τους, τον ζήλο την ευγένεια τους.
Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον ιατρό μου κ. ΤΣΙΑΜΗ ΝΕΚΤΑΡΙΟ, ο οποίος από την πρώτη στιγμή με έκανε να νιώσω ότι επισκέφτηκα έναν Άριστο Επιστήμονα και Άνθρωπο και φυσικά αυτό το αίσθημα το αισθάνθηκα και μετά την πρώτη επέμβαση η οποία πήγε πολύ καλά. Πιστεύοντας στην επιστημονική του κατάρτιση και ανθρωπιά και αισθανόμενος απόλυτη ασφάλεια υπεβλήθηκα και στην σύγχρονη μορφή θεραπείας (PRP).
Κύριε Διοικητά,
Αξίζει κάθε έπαινος στις προσπάθειες που καταβάλετε για την καθόλα άψογη οργάνωση του Νοσοκομείου, μέσα στις γνωστές δυσκολίες, ώστε να διατηρείται η λειτουργικότητα του Γ.Ν. Νάουσας σε τόσο υψηλό επίπεδο παροχής υπηρεσιών υγείας στους πολίτες της Πατρίδας μας.

Με πολλές ευχαριστίες
Γεώργιος Λιόλιος
Κάτοικος Κατερίνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες