Πώς η βότκα θα σας βοηθήσει να απομακρύνετε τη μούχλα από το σπίτι σας - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2022

Πώς η βότκα θα σας βοηθήσει να απομακρύνετε τη μούχλα από το σπίτι σας

 

 


Η βότκα είναι ένα αποσταγμένο ποτό που συνήθως κυμαίνεται σε αλκοόλ από 40% έως 55%

Γνωρίζατε πώς η βότκα μπορεί να χρησιμοποιηθεί στις δουλειές του σπιτιού και, μάλιστα, να σας βοηθήσει στη διαδικασία απομάκρυνσης της μούχλας από τα σημεία που έχει συσσωρευτεί;

Η... 

 
βότκα είναι ένα αποσταγμένο ποτό που συνήθως κυμαίνεται σε αλκοόλ από 40% έως 55%, σύμφωνα με την Britannica.

Αν και το οινόπνευμα εντριβής -το οποίο μπορεί να φτάσει επίπεδα ισοπροπυλικής αλκοόλης 70% και άνω- είναι πιθανώς περισσότερο γνωστό για τις αντιβακτηριακές του ιδιότητες ή την ικανότητά του να αφαιρεί υπολείμματα αυτοκόλλητων από τις περισσότερες επιφάνειες, η βότκα μπορεί να χρησιμοποιηθεί περισσότερο ως διάλυμα καθαρισμού παρά ένας δολοφόνος μικροβίων.

Η μεσαία περιεκτικότητα σε αλκοόλ της βότκας σε συνδυασμό με το γεγονός ότι συνήθως δεν υπάρχουν πρόσθετα σάκχαρα μπορεί να την κάνει ένα πολύτιμο διάλυμα καθαρισμού, ειδικά όταν πρόκειται για μούχλα.
Πόσο αποτελεσματική είναι η χρήση βότκας για τον καθαρισμό της μούχλας

Εάν είχατε ποτέ μούχλα που αναπτύσσεται στο σπίτι, γνωρίζετε πόσο σημαντικό είναι να καθαρίζετε γρήγορα και σωστά για να αποφύγετε σοβαρά προβλήματα. Αν δεν έχετε τα συνηθισμένα καθαριστικά, όπως η χλωρίνη, η βότκα μπορεί να είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να απαλλαγείτε από αυτή.

Η βότκα, λοιπόν, είναι ιδιαιτέρως αποτελεσματική για τον καθαρισμό της μούχλας από τα πλακάκια του μπάνιου σας και το προστατευτικό γύρω από την μπανιέρα, το ντους ή τον νεροχύτη σας.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ψεκάσετε ή να ρίξετε λίγη βότκα και να την αφήσετε να καθίσει για περίπου 10 λεπτά. Αυτό θα βοηθήσει στη διάσπαση της κιμωλώδους ουσίας και θα διευκολύνει το σκούπισμα.

Οι καθαριστικές δυνάμεις της βότκας δεν περιορίζονται, ωστόσο, μόνο στην απομάκρυνση της μούχλας. Εάν είστε ευαίσθητοι στη χρήση χημικών ουσιών και προτιμάτε να χρησιμοποιείτε περισσότερα φυσικά συστατικά όταν πρόκειται για τον καθαρισμό του σπιτιού σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη βότκα για να κάνετε μερικές από τις εργασίες που θα εξοικονομούσατε υπερβολικά το ξύδι.

Το NBC πρότεινε ότι η βότκα μπορεί να είναι ιδανική για να απολυμάνετε την κουζίνα σας και να καθαρίσετε τις σανίδες κοπής.

Μπορεί, επίσης, να σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από τα δαχτυλικά αποτυπώματα από τους καθρέφτες και τα παράθυρα και ακόμη και να συνδυαστεί με μερικές σταγόνες αιθέριων ελαίων σε ένα μπουκάλι spritz για να λειτουργήσει ως φυσικό αποσμητικό χώρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες