Συγκλονίζει η κατάθεση του φίλου του Άλκη: Μας μαχαίρωναν, τον άκουγα να ουρλιάζει «πονάω» - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2022

Συγκλονίζει η κατάθεση του φίλου του Άλκη: Μας μαχαίρωναν, τον άκουγα να ουρλιάζει «πονάω»

 


Συγκλονιστική είναι η κατάθεση του κολλητού φίλου του 19χρονου Άλκη για τη δολοφονική επίθεση που δέχτηκαν στην περιοχή Χαριλάου στη Θεσσαλονίκη.

Όπως είπε, «την ώρα που άρχισαν να μας χτυπούν, έβαλα τα χέρια μου στο ύψος των πλευρών και προσπάθησα να προστατευτώ. Αυτός με το μαχαίρι με κάρφωνε στα πόδια. Άκουσα τον Άλκη να ουρλιάζει: «Βοήθεια, δεν μπορώ. Πονάω».

Ο ίδιος συνέχισε λέγοντας ότι «γύρισα και τον είδα πεσμένο στο πεζοδρόμιο και 4 άτομα από πάνω του να τον χτυπούν. Προσπάθησα να πηδήξω πάνω στα σκαλιά για να σώσω με το σώμα μου τον Άλκη».

Τότε τρία άτομα τον κρατούσαν για να μην τον πλησιάσει και πήγε κοντά του ένας άλλος άνδρας και δέχτηκε δυνατό χτύπημα με ρόπαλο στο κεφάλι.

«Το χτύπημα ήταν τόσο δυνατό που κόντεψα να λιποθυμήσω. Εκείνη τη στιγμή με κάρφωσαν ξανά με το μαχαίρι και έπεσε αιμόφυρτος δίπλα στον Άλκη» είπε χαρακτηριστικά ο φίλος του.

Συγκλονιστική είναι και η περιγραφή του για το τι ακολούθησε μόλις έφυγαν οι δράστες.

Παρά το ότι ήταν τραυματισμένος και ο ίδιος, προσπάθησε να σηκώσει όρθιο τον Άλκη και όπως είπε, ο Άλκης κατάφερε για λίγο να σταθεί στα πόδια του, έκανε δύο μέτρα, όμως, ήταν τόσο βαριά τραυματισμένος που έπεσε κάτω.

Πλέον ο κολλητός φίλος του δεν μπορούσε να επικοινωνήσει μαζί του. Τον είδε γεμάτο αίματα παντού, έτρεχε πολύ αίμα και από το πόδι και από το κεφάλι του.

Τότε πήρε το κινητό του Άλκη και κάλεσε τον πατέρα του για να πάει αμέσως στο σημείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες