Κίναρος - Χαμογελάει ξανά η κυρά Ρηνιώ: «Ο ελληνικός στρατός μου έκανε το καλύτερο δώρο» - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022

Κίναρος - Χαμογελάει ξανά η κυρά Ρηνιώ: «Ο ελληνικός στρατός μου έκανε το καλύτερο δώρο»

 

 
Η Κίναρος έχει μία και μοναδική κάτοικο. Είναι η κυρά Ρηνιώ που χρόνια τώρα φυλάει «Θερμοπύλες»…

Το σπίτι της μοναδικής κατοίκου της Κινάρου, της κυρα-Ρηνιώς επισκεύασε ο στρατός την περασμένη εβδομάδα! Πρόκειται για... 

 

 

μια εξαιρετικής σημασίας και συμβολισμού κίνηση, αφού ως γνωστόν είναι η μοναδική κάτοικος του νησιού, η οποία εδώ και χρόνια φυλάει «Θερμοπύλες».

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του στρατού, από την Παρασκευή 18 έως και την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2022 η Μονάδα Μελετών και Κατασκευών (ΜΟΜΚΑ) του ΓΕΕΘΑ εκτέλεσε εργασίες επισκευής και αναβάθμισης της πέτρινης οικίας όπου διαμένει η κα Ειρήνη Κατσοτούρχη.

Είχε προηγηθεί σχετική συνεννόηση και προσωπική επικοινωνία με τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο.

Οι εργασίες, οι οποίες παρουσίασαν ιδιαίτερες δυσκολίες λόγω χρονιζουσών επισκευαστικών απαιτήσεων και της έλλειψης βασικών υποδομών επί της νήσου, περιελάμβαναν ενίσχυση της στατικής επάρκειας της οικίας, κατασκευή νέας στέγης 40 τ.μ. και στοχευμένες κτηριακές αναβαθμίσεις, προκειμένου να βελτιωθούν οι συνθήκες διαβίωσης της κας Κατσοτούρχη στον μέγιστο δυνατό βαθμό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες