Αυτός είναι ο δολοφόνος του Άλκη από την Βέροια - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2022

Αυτός είναι ο δολοφόνος του Άλκη από την Βέροια

 

Ο 23χρονος που συνελήφθη το μεσημέρι της Τετάρτης για τη δολοφονία του Άλκη στη Θεσσαλονίκη, φέρεται να ομολόγησε την πράξη του, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες.

Πρόκειται για έναν νεαρό αλβανικής καταγωγής, που φέρεται να έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για οπαδική βία, καθώς έχει τραυματίσει κι άλλο άτομο και σε βάρος του εκκρεμεί δίκη. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, το 2019 είχε σχηματιστεί σε βάρος του δικογραφία καθώς σε επεισόδιο που είχε σημειωθεί τότε, είχε μαχαιρώσει έναν φίλαθλο.

Ο 23χρονος έχει γεννηθεί στη Θεσσαλονίκη και ζει στη χώρα μας, με άδεια διαμονής. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 23χρονος ήταν μεταξύ των ατόμων που προσήχθησαν χθες το βράδυ, στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης. Φέρεται να είναι ο ιδιοκτήτης ενός εκ των δύο αυτοκινήτων, στα οποία επέβαιναν οι δράστες της δολοφονικής επίθεσης.

Όπως αναφέρουν οι σχετικές πληροφορίες, οι Αρχές έφτασαν στα ίχνη του αξιοποιώντας υλικό από κάμερες ασφαλείας, ενώ τον 23χρονο φέρεται να έχει αναγνωρίσει και ένας φίλος του αδικοχαμένου Άλκη. Επίσης πληροφορίες του enikos.gr αναφέρουν πως συνελήφθη κοντά στο σημείο της δολοφονίας του 2019. Τέλος, υπάρχουν αναφορές ότι πιθανότατα μετά τη φονική επίθεση στην περιοχή Χαριλάου, πήγε σε σύνδεσμο που βρίσκεται σχετικά κοντά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΕΛ.ΑΣ. προσπαθεί να ταυτοποιήσει και εργαστηριακά τον 23χρονο, με το αίμα που έχει βρεθεί στο ένα από τα δύο αυτοκίνητα που χρησιμοποίησαν οι δράστες της δολοφονικής επίθεσης.

Αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, αύριο, Πέμπτη.

Δολοφονία Άλκης Δράστης

Δολοφονία Άλκης Δράστης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες