Σκάνδαλο μεγατόνων στον ΔΕΔΔΗΕ: Ενέκριναν μπόνους στους… εαυτούς τους την ώρα που οι Έλληνες ματώνουν για το ρεύμα! - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2022

Σκάνδαλο μεγατόνων στον ΔΕΔΔΗΕ: Ενέκριναν μπόνους στους… εαυτούς τους την ώρα που οι Έλληνες ματώνουν για το ρεύμα!

 



Νοικοκυριά και επιχειρήσεις γονατίζουν από τους υπέρογκους λογαριασμούς, αλλά τα Γκόλντεν Μπόις πλουτίζουν!

Την ίδια στιγμή κόβουν 50% από τους εργαζόμενους γιατί νόσησαν τα παιδιά τους!

Μπόνους έως και... 
 
 
120.000 ευρώ στα δικά τους παιδιά στη ΔΕΗ δίνει η κυβέρνηση την ώρα που κόβει 50% τον μισθό των εργαζόμενων που ασθένησαν τα παιδιά τους όταν πήγαν στα σχολεία που άνοιξε η Κεραμέως!

Σύμφωνα με καταγγελίες ο ΔΕΔΔΗΕ αποφάσισε να δώσει μπόνους έως και 100% του μισθού τους; στα γαλάζια στελέχη του για στόχους που είχαν ήδη επιτευχθεί! Εκ των υστέρων! Συγκεκριμένα στη συνεδρίαση του ΔΣ του ΔΕΔΔΗΕ στις 16 Δεκεμβρίου 2021 αποφασίσθηκε να καθοριστούν οι οικονομικοί στόχοι του… 2021! Μιλάμε για στημένο παιχνίδι: 15 μέρες πριν εκπνεύσει το 2021 γνώριζαν τα οικονομικά αποτελέσματα που είχαν φέρει και έθεσαν τον πήχη τόσο χαμηλά ώστε να διπλασιαστούν οι προσωπικές τους απολαβές!!!

Οι οικονομικοί στόχοι που τέθηκαν τέλη του 2021 αποτέλεσαν αι το κριτήριο για τα μπόνους των γαλάζιων διευθυντικών στελεχών για το 2021. Το ύψος των πρόσθετων αυτών αποδοχών (bonus) δεν είναι διόλου ευκαταφρόνητο αφού, σύμφωνα με την πολιτική αποδοχών της εταιρείας, δύναται να ανέλθει σε ποσοστό 50% επί των μικτών αποδοχών για τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, τον αναπληρωτή Διευθύνοντα Σύμβουλο και τους Γενικούς Διευθυντές και 30% για τους Διευθυντές ΒΟΚ.

Οι μεικτές αποδοχές των τριών πρώτων θέσεων ανέρχονται σε 120.000 ευρώ, 110.000 ευρώ και σε 100.000 ευρώ αντίστοιχα.

Ακόμη πιο προκλητικό ήταν ότι το ΔΣ αποφάσισε να κατανείμει σε όλους το μπόνους, δηλώνοντας ότι δεν μπορεί να αξιολογήσει ποιος πέτυχε τους προσωπικούς του στόχους! 
 
newsbreak.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες