Δερμάτινοι καναπέδες – Διαχρονική και κομψή επιλογή για το σαλόνι σας - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022

Δερμάτινοι καναπέδες – Διαχρονική και κομψή επιλογή για το σαλόνι σας

Η αγορά ενός νέου δερμάτινου καναπέ μπορεί να είναι μια φοβερή εμπειρία. Το να αποκτήσετε απλώς έναν καινούργιο καναπέ στο σπίτι, είναι συνήθως αρκετό για να ανανεώσετε το σαλόνι σας ή το καθιστικό, αλλά προσθέστε το γεγονός ότι αυτός ο νέος καναπές είναι δερμάτινος και μπορεί να κάνει την αισθητική του χώρου σας εξαιρετικά καλαίσθητη. 


Στο σημερινό άρθρο θα μιλήσουμε για τρεις λόγους για τους οποίους το δέρμα αποτελεί μια τόσο εξαιρετική επιλογή για να επενδύσετε. Πρώτα απ 'όλα έχει μια κλασική κομψή εμφάνιση. Επιπλέον, το δέρμα είναι πολύ πιο εύκολο στη φροντίδα από έναν υφασμάτινο καναπέ. Το δέρμα θα διαρκέσει επίσης περισσότερα χρόνια από έναν αντίστοιχο καναπέ με ύφασμα λόγω της αντοχής και της ανθεκτικότητας του.

Το δέρμα συνδέεται συχνά με μια πολυτέλεια και παρόλο που το δέρμα θεωρείται απρόσιτο για έναν τυπικό προϋπολογισμό αποτελεί μια επένδυση που αξίζει να κάνετε γιατί θα διαρκέσει για χρόνια, εάν το φροντίζετε σωστά. Ωστόσο, η τιμή του δέρματος έχει μειωθεί δραματικά τα τελευταία χρόνια, καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για κάθε αγοραστή επίπλων. Το δέρμα έχει κλασική κομψή εμφάνιση και αίσθηση, ενώ  χρησιμοποιείται συχνά σε ελίτ περιβάλλοντα, όπως ιατρεία, δικηγορικά γραφεία και εξέχουσες επιχειρήσεις.

Ένα πλεονέκτημα που έχει το δέρμα σε σχέση με έναν παραδοσιακό καναπέ που καλύπτεται από ύφασμα είναι ότι είναι πολύ πιο εύκολο στη φροντίδα του. Μια περιστασιακή εφαρμογή καθαριστικού δέρματος με ένα υγρό καθαρό πανί είναι το μόνο που χρειάζεται για να διατηρήσετε την εμφάνιση και την ελαστικότητα του δερμάτινου καναπέ σας. Εάν χυθεί κάτι στον δερμάτινο καναπέ, είναι πολύ εύκολο να το σκουπίσετε χρησιμοποιώντας ένα νωπό πανί και στη συνέχεια να χρησιμοποιήσετε ένα καθαρό πανί βρεγμένο με το ειδικό καθαριστικό γα δερμάτινες επιφάνειες ώστε να προστατέψετε την δερμάτινη επιφάνεια.  Σε αντίθετη περίπτωση, ένα τέτοιο ατύχημα σε υφασμάτινο καναπέ, θα δημιουργούσε  αρκετή ακαταστασία καθώς το υγρό θα εμπότιζε το ύφασμα και πιθανώς θα άφηνε λεκέ.


Ο νέος σας δερμάτινος καναπές θα διαρκέσει επίσης περισσότερα χρόνια από έναν αντίστοιχο καναπέ με υφασμάτινη επένδυση, λόγω του γεγονότος ότι το δέρμα είναι πολύ πιο ανθεκτικό και γενικά θα κρατήσει το σχήμα του και θα προσφέρει υποστήριξη πολύ περισσότερο από το ύφασμα. 

Επίσης, ένας τρόπος να προστατεύσετε τον δερμάτινο καναπέ σας από ανεπιθύμητα ατυχήματα, είναι να επιλέξετε ριχτάρια καναπέ. Τα ριχτάρια θα διακοσμήσουν τον καναπέ σας, θα αναδείξουν την συνολική διακόσμηση του χώρου και θα δώσουν ένα μοναδικό στυλ.

Όλα αυτά σε συνδυασμό οδηγούν στην προφανή επιλογή του δέρματος ως άριστη επένδυση για τον επόμενο καναπέ σας.

Εxtra Tip : Αν η αγορά ενός καινούριου δερμάτινου καναπέ είναι πιο κοντά από όσο φαντάζεστε, τότε σκεφτείτε να ανανεώσετε και τις κουρτίνες https://www.tsarouhis.gr/content/10-%CE%AD%CF%84%CE%BF%CE%B9%CE%BC%CE%B5%CF%82-%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%B5%CF%82-%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%81%CF%84%CE%AF%CE%BD%CE%B5%CF%82 σας επιλέγοντας τα κατάλληλα υφάσματα που θα δημιουργήσουν την τέλεια ατμόσφαιρα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες