Ύβρεις και κατάρες στο προφίλ του Στάθη Παναγιωτόπουλου: «Κάθαρμα, νυφίτσα, κατακάθι - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2021

Ύβρεις και κατάρες στο προφίλ του Στάθη Παναγιωτόπουλου: «Κάθαρμα, νυφίτσα, κατακάθι

 

 
 
Με βαρύτατους χαρακτηρισμούς, πλήθος χρηστών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επιτίθεται στο προφίλ του Στάθη Παναγιωτόπουλου στο Facebook, μετά τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις που τάραξαν την κοινή γνώμη.

Ο... 
 
 
γνωστός για τα «κρύα» ανεκδοτά του συμπαρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα, απομακρύνθηκε από την εκπομπή, με την ομάδα και τον τηλεοπτικό σταθμό του Αnt1 να καταδικάζουν τις πράξεις του. Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, με ανακοίνωσή του, παραδέχτηκε ότι διέρρευσε πορνογραφικό υλικό της πρώην συντρόφου του σε ροζ ιστοσελίδα και ζήτησε «συγγνώμη». Ωστόσο, την ίδια ώρα, δύο ακόμα γυναίκες, κατήγγειλαν δημόσια ότι είχαν πέσει θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης από τον ίδιο, όταν ήταν ακόμα ανήλικες.

Η συγγνώμη ωστόσο του Παναγιωτόπουλου, δεν έπεισε τους χρήστες των social media, οι οποίοι αφήνουν στον τοίχο του σχόλια και κατάρες, ενώ κάποιοι από αυτούς γράφουν «σκληρά» ανέκδοτα με πρωταγωνιστή τον ίδιο.

«Ευστάθιε στο βιντεάκι φαινόταν και το δικό σου κορμί (ανεκδοτάρα) χαχα
Ντροπή σου, 58 χρόνων θείος» έγραψε κάποιος σε σχόλιο στο προφίλ του.

«Σε βλέπω παρέα με Φιλιππίδη. Να ανεβασετε κ καμιά παράσταση. Ντροπή σου τίποτα άλλο!» έγραψε κάποιος, ενώ ένας άλλος άφησε το μήνυμά του: «Άψυχη νυφίτσα εκμεταλλεύτηκες τη δύναμη της οθόνης για να ικανοποιήσεις τα εγωιστικά σου συμπλέγματα, βγες τώρα στη Θεσσαλονίκη καμιά βόλτα και να σε κράζουν όλοι, ελεεινό υποκείμενο, 60 χρονών άτομο χωρίς καμία ηθική αναστολή για το κακό που έκανες στο κορίτσι!! Ντροπή σου!!»

 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες