Διεύψευσε ότι παρακινούσε την 60χρονη Ανατολή ο πνευματικός αποκλειστικά στον ALPHA - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2021

Διεύψευσε ότι παρακινούσε την 60χρονη Ανατολή ο πνευματικός αποκλειστικά στον ALPHA


 Διεύψευσε ότι παρακινούσε την 60χρονη Ανατολή, που έχασε την ζωή της μετά από μάχη με τον κορονοϊό, να μην εμβολιαστεί ο πνευματικός της άτυχης γυναίκας.


Μιλώντας στην κάμερα της τηλεόρασης Alpha και της εκπομπής ΤLife τόνισε ότι διαβεβαίωσε την 60χρονη ότι το εμβόλιο δεν έχει καμιά σχέση με την θρησκεία και της είπε ότι μπορεί να το κάνει, σε παλαιότερη κουβέντα τους ενώ για τα μηνήματα που αντάλαξε μαζί της υποστήριξε ότι στόχος του ήταν να ανεβάσει την ψυχολογία της ασθενούς και να μην νιώθει μόνη στο νοσοκομείο.


Ο πατήρ Αθανάσιος δήλωσε ότι συντάσετε με αυτά που λέει η Ιερά Σύνοδος και πρόσθεσε ότι όταν τον ρωτά κάποιος, του λέει να ρωτήσει τον γιατρό του.


Στον Alpha και το ΤLife μίλησε και ο ιερέας του Ζερβοχωρίου πατήρ Ιωάννης. Και αυτός προτείνει σε όσους τον ρωτούν να συμβουλευτούν τον γιατρό τους και όχι ιερέα.


Όσον αφορά το αν είναι εμβολιασμένοι, ο πατήρ Αθανάσιος είπε ότι νόσησε από κορονοϊό και όταν περάσει το εξάμηνο θα κάνει την δεύτερη δόση ενώ ο πατήρ Ιωάννης δήλωσε ότι δεν εμβολιάστηκε για λόγους υγείας αλλά θέλει να το κάνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες