Πόσο κοστίζουν οι διακοπές σε δημοφιλή χειμερινά θέρετρα – Πλησιάζει στο 100% η πληρότητα

Χριστουγεννιάτικες διακοπές σε χειμερινά θέρετρα έχουν επιλέξει πάρα πολλοί Έλληνες, καθώς όπως δείχνουν τα στοιχεία των ξενοδόχων οι κρατήσεις βρίσκονται σε πολύ υψηλά επίπεδα.

Τα δημοφιλή θέρετρα εμφανίζουν πληρότητα που πλησιάζει το 100%, ωστόσο ακόμα και τώρα δεν λείπουν οι ευκαιρίες για όσους αποφάσισαν την τελευταία στιγμή να περάσουν τις γιορτές σε κάποιον χειμερινό προορισμό. Πολύ ψηλά στις προτιμήσεις όσων θέλουν να ταξιδέψουν βρίσκεται η Αράχοβα, όπου η πληρότητα αγγίζει το 90% για το τριήμερο που έρχεται.

Οι τιμές των δωματίων ξεκινούν από 90 ευρώ τη βραδιά για μια οικογένεια με 2 παιδιά και μπορεί να φτάσουν και τα 250 ευρώ. Στο Πήλιο η πληρότητα φτάνει στο 85-90%. Οι τιμές ξεκινούν από 100 ευρώ τη βραδιά και μπορεί να φτάσουν μέχρι 400 ευρώ.

Στα Ζαγοροχώρια η πληρότητα αγγίζει το 100%, με τις τιμές να ξεκινούν από 100 ευρώ το βράδυ, μέχρι 250 ευρώ το βράδυ. Τέλος, στον Άγιο Αθανάσιο στο Καϊμακτσαλάν η πληρότητα αγγίζει το 90% και οι τιμές για ένα δωμάτιο ξεκινούν από 60 ευρώ και μπορεί να φτάσουν στα 200 ευρώ τη βραδιά. Σημειώνεται ότι τα καταλύματα δέχονται κόσμο με rapid test, αλλά στους κλειστούς κοινόχρηστους χώρους ισχύει ό,τι και η εστίαση, δηλαδή μπορούν να μπουν μόνο εμβολιασμένοι.

0 Σχόλια

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε