Πότε στον καναπέ νιώθεις βασιλιάς! - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021

Πότε στον καναπέ νιώθεις βασιλιάς!


Δεν είναι θέμα διάρκειας αλλά θέμα ποιότητας. Ο λόγος για τον χρόνο που αράζεις  στον καναπέ σου. 

Μπορεί να θες να κάθεσαι περισσότερο, αλλά σημασία έχει τον χρόνο αυτό , έστω και περιορισμένος να είναι, να τον απολαμβάνεις πραγματικά και να τον αξιοποιείς προς όφελός σου. Γιατί ούτε τα στρώματα ούτε οι γωνιακοί καναπέδες μπορούν να κάνουν από μόνοι τους τα πάντα.

Το ζήτημα δεν είναι απλά να ξαπλώσεις, αλλά να είσαι εσωτερικά ήρεμος εκείνη τη στιγμή. Να είσαι εκεί δηλαδή! Επικεντρωμένος στο παρόν, μακριά από αγχωτικές σκέψεις για το τι έχεις να κάνεις μετά ή ποια έκβαση θα έχει το ζήτημα που σε απασχολεί ή τι θα συμβεί αύριο. Να χαλαρώνεις, όχι μόνο το σώμα, αλλά και τον νου και την καρδιά.

Λίγες ασκήσεις αυτοσυγκέντρωσης, μια ωραία ταινία, λίγη μουσική μπορούν να δημιουργήσουν το τέλειο πλαίσιο για την αποφόρτιση που χρειαζόμαστε όλοι μετά από μια απαιτητική ημέρα. Γιατί πια οι μέρες σχεδόν όλων μας, έχουν πολλές υποχρεώσεις και προκλήσεις και  η ισορροπία και ο επαναπροσδιορισμός είναι απαραίτητος.

Να μην χάνεις το κέντρο σου δηλαδή. Κι αυτό δεν έχει να κάνει με το αν είσαι μόνος ή όχι. Χρειάζεται έτσι κι αλλιώς. Γιατί θα απολαύσεις καλύτερα και με την παρέα που έχεις.

Θα αφιερώσεις ποιοτικό χρόνο ενώ θα έχετε πιάσει τους καναπέδες που σχηματίζουν γωνία, έχοντας βρει τη δική σας γωνιά εσωτερικά και εξωτερικά.

Όσο για τη λειτουργικότητά τους, αυτή είναι δεδομένη , είτε σε μικρό είτε σε μεγαλύτερο χώρο. Μπορούν να γεμίσουν περιοχές που μένουν κενές, εξυπηρετούν τον ίδιο αριθμό ατόμων καταλαμβάνοντας μικρότερο χώρο από τους ξεχωριστούς καναπέδες και δίνουν μια άλλη αισθητική στο σαλόνι. Την ίδια ώρα πάντα υπάρχει η δυνατότητα να τους χωρίσετε και να τους τοποθετήσετε αναλόγως τις ανάγκες σας και τις διαθέσεις σας. Γιατί τα δεδομένα αλλάζουν και η ανανέωση χρειάζεται.

Διαφοροποιώντας τον χώρο μας διαφοροποιούμε και την ψυχολογία μας.

Αν μάλιστα έχουμε επιλέξει καναπέ γωνία με ανάκλινδρο τότε διπλό το όφελος, γιατί έτσι εξασφαλίζουμε χώρο για ύπνο και στο σαλόνι!Πόσες φορές δεν αποκοιμήθηκες βλέποντας μια ταινία ή χουχούλιασες τόσο ωραία που δεν σου έκανε καρδιά να σηκωθείς και να πας  στην κρεβατάρα σου; Kι άσε που αν χρειαστεί να φιλοξενήσεις κάποιον, δεν θα έχεις προβληματισμό γι΄αυτό, ακόμα κι αν το σπίτι είναι μικρό και το διαθέσιμο κρεβάτι, ένα. Όλοι θα μείνετε ευχαριστημένο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες