Τέλος τα τοπικά lockdown – Πλήρης ελευθερία για τους εμβολιασμένους στην ψυχαγωγία - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2021

Τέλος τα τοπικά lockdown – Πλήρης ελευθερία για τους εμβολιασμένους στην ψυχαγωγία


Το τέλος των τοπικών lockdown ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, σημειώνοντας πως δεν θα ισχύει πλέον το μέτρο της απαγόρευσης κυκλοφορίας για συγκεκριμένες ώρες και η απαγόρευση της μουσικής στην εστίαση και την ψυχαγωγία.

Όπως ανέφερε ο υπουργός Υγείας κατά τη σημερινή έκτακτη ενημέρωση, από εδώ και στο εξής οι “κόκκινες” περιοχές δεν θα έχουν επιπλέον μέτρα απ’ αυτά που θα ισχύουν σε όλη την Επικράτεια. Εάν και εφόσον χρειαστεί να έχουμε επιπλέον μέτρα, τότε θα ζητήσουμε την εισήγηση από την Επιτροπή, αλλά αυτή τη στιγμή θέλουμε να ξέρουμε την επιδημιολογική κατάσταση κάθε περιοχής ώστε να το γνωρίζει και ο κάθε πολίτης.

Τα μέτρα που θα ανακοινωθούν σήμερα θα ισχύουν για 15 ημέρες. Εντός αυτών των 15ημερών θα επικαιροποιηθούν, απλοποιηθούν και ομαλοποιηθούν όλοι οι περιορισμοί που υπάρχουν. Άρα κατά βάση οι περιορισμοί που υπάρχουν κατά βάση υφίστανται και εντός 15 ημερών θα επανεξεταστούν στο σύνολό τους, τόνισε ο Θάνος Πλεύρης.

Τόνισε επίσης ότι θα υπάρχει πλήρης ελευθερία για τους εμβολιασμένους πολίτες σε εστίαση και ψυχαγωγία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες