Τα ροφήματα που μπορούν να σε ανακουφίσουν όταν είσαι άρρωστος

 Η κατανάλωση νερού είναι εξίσου σημαντική

Αν κάνεις αρκετές βόλτες στο …μπάνιο ή «λιώνεις» στον πυρετό είναι πολύ πιθανό να χάνεις πολλά υγρά. Δύο είναι τα ροφήματα που μπορούν να σε ανακουφίσουν από τα συμπτώματα αυτά.

Η...  

 
κατανάλωση νερού είναι εξίσου σημαντική και μπορεί να βοηθήσει ωστόσο μπορεί να συνεχίσεις να νιώθεις αφυδατωμένος μέχρι να αντικατασταθούν οι ηλεκτρολύτες στο σώμα σου.

Νερό καρύδας

Για αυτό ο διαιτολόγος Beckerman προτείνει να πίνουμε νερό καρύδας όταν αισθανόμαστε αδιάθετοι γιατί έχει περισσότερους ηλεκτρολύτες από το ίδιο το νερό.

Πράσινο τσάι

Ο διατροφολόγος αυτός επίσης προτείνει όχι μόνο να πίνουμε ζεστό τσάι όταν είμαστε άρρωστοι αλλά και να το κρατάμε στα χέρια μας ζεστό. Το ζεστό νερό και ο ατμός βοηθά στην καταπολέμηση της ρινικής συμφόρησης.

Ακόμα καλύτερα καλό είναι να πίνουμε πράσινο τσάι για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος. Όποιο τσάι να πίνεις καλό είναι να βάζεις μέλι πάντως καθώς οι περισσότερες μελέτες συμφωνούν ότι έχει αντιμικροβιακές ιδιότητες.

0 Σχόλια

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε