Πέντε προϊόντα που μπορεί να είναι χρήσιμα ακόμα και όταν λήξουν - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2021

Πέντε προϊόντα που μπορεί να είναι χρήσιμα ακόμα και όταν λήξουν

 



 
Yπάρχουν μερικά προϊόντα που μπορεί να είναι χρήσιμα, ακόμη και μετά την παρέλευση της ημερομηνίας λήξης τους.

 
 
Αβοκάντο

Εάν τελικά δεν χρησιμοποιήσεις το απόλυτα ώριμο αβοκάντο σου και τώρα η εμφάνισή του είναι κάπως μαύρη (γενικά άσχημη), μην το πετάξεις καθώς μπορείς να το χρησιμοποιήσεις στα μαλλιά σου. Το χαλασμένο αβοκάντο μπορεί να γίνει μια υπέροχη ενυδατική κρέμα. Απλά λιώσε το και άπλωσέ το σε στεγνά μαλλιά. Άστο να καθίσει για τουλάχιστον 6 ώρες και ξέπλυνέ το με το σαμπουάν και το μαλακτικό που χρησιμοποιείς συνήθως.

Να θυμάσαι ότι τα μαλλιά σου μπορεί να δείχνουν ξηρά στην αρχή, αλλά αφού τα πλύνεις 2 φορές, θα γίνουν λαμπερά και απαλά.

Ενυδατική κρέμα και καθαριστικό προσώπου

Εάν έχεις μια ενυδατική κρέμα ή ένα γαλάκτωμα καθαρισμού που έχει λήξει, μπορείς να το χρησιμοποήσεις για τον καθαρισμό και το γυάλισμα τσαντών και πορτοφολιών. Απλά πρόσθεσε μερικό από το προϊόν σε μια μπατονέτα και άρχισε να γυαλίζεις.

Κρέμα ξυρίσματος

Η κρέμα ξυρίσματος μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί με διαφορετικούς τρόπους μετά τη λήξη της. Είναι εξαιρετική για τον καθαρισμό βρωμιάς και λιπών επειδή τα τραβάει στην κυριολεξία. Αλλά το πιο εκπληκτικό πράγμα που μπορεί να κάνει είναι να καθαρίσει το σημείο κάτω από τα νύχια σου. Απλώς άπλωσε λίγη κρέμα και καθάρισέ τα με μια οδοντογλυφίδα.

Οδοντόκρεμα

Επειδή η οδοντόκρεμα περιέχει απορρυπαντικό, μπορεί να βοηθήσει στην απομάκρυνση των λεκέδων από το χαλί και μπορεί ακόμη και να καθαρίσει τις μπογιές από τους τοίχους (εσύ που έχεις μικρά παιδιά ξέρεις..). Επιπλέον, μπορείς να λευκάνεις και να καθαρίσεις τα παπούτσια του τένις και την οθόνη του τηλεφώνου σου. Μπορεί επίσης να βοηθήσει στην απομάκρυνση της ξινής μυρωδιάς από τα μπιμπερό.

Φυστικοβούτυρο

Το φυστικοβούτυρο μπορεί να σου εξοικονομήσει πολύ χρόνο όταν τελειώσει η κρέμα ξυρίσματος. Είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση επειδή είναι πλούσιο σε λάδι, το οποίο θα κάνει το δέρμα σου λείο και δεν θα στεγνώσει την επιδερμίδα σου μετά το ξύρισμα. Τέλος, θα μείνει πολύ απαλό το δέρμα σου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες