Πήραν “φωτιά” οι παραγγελίες για καυσόξυλα


Αυξημένη είναι φέτος η ζήτηση στην αγορά για καυσόξυλα, λόγω των ανατιμήσεων στην αξία του πετρελαίου και του φυσικού αερίου. Οι παραγγελίες έχουν πάρει “φωτιά” μετά τις εκτιμήσεις για βαρύ και δύσκολο χειμώνα.

Για το θέμα αυτό μίλησε ο υπεύθυνος μάρκετινγκ εταιρείας με ξύλα, Αναστάσης Μητρόπουλος στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1. Όπως είπε, “ο κόσμος τα τελευταία χρόνια αποφασίζει να παραγγείλει νωρίτερα τα ξύλα για να είναι σίγουρος και για την ποιότητα και την ποσότητα “.

Mε τις διεθνείς ανατιμήσεις σε ρεύμα, σε πετρέλαιο και σε φυσικό αέριο που αναμένεται να ανεβάσουν τις τιμές στην ελληνική αγορά και σε συνδυασμό με τον βαρύ χειμώνα, η θέρμανση με καυσόξυλα φαίνεται να έχει την τιμητική της.

Οι συμβουλές για τα καυσόξυλα από ανθρώπους της αγοράς

Όπως δήλωσε ο έμπορος ξυλείας, Γιώργος Μαγριπλής “έχει ξεκινήσει φέτος λίγο πιο αυξημένη η ζήτηση συγκριτικά με πέρσι”. Ενώ εκτίμησε ότι αυτό οφείλεται στο ” ότι το πετρέλαιο είναι πιο ακριβό και ότι τα ξύλα μπορούν να τα προμηθευτούν σε πιο λίγη ποσότητα ” οι καταναλωτές.

Εν συνεχεία επεσήμανε την ανάγκη οι πολίτες να χρησιμοποιούν ξερά ξύλα κατά τη διάρκεια του χειμώνα, καθώς μπορεί εύκολα κανείς να τα ανάψει.

Όπως σχολίασε “επιστρέφει κανείς κουρασμένος από τη δουλειά και εάν ανάψει τα ξερά ξύλα μπορεί να ζεσταθεί μέσα σε 2 ώρες”.

Μάλιστα οι άνθρωποι της αγοράς συνιστούν στον κόσμο να αγοράζει ξερά ξύλα και όχι χλωρά για πιο γρήγορη θέρμανση

0 Σχόλια

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε