Το Επιμελητήριο Ημαθίας, αναλαμβάνει να συλλέξει τα απαραίτητα δεδομένα και να τα παραδώσει στην επιτροπή αυτή. - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021

Το Επιμελητήριο Ημαθίας, αναλαμβάνει να συλλέξει τα απαραίτητα δεδομένα και να τα παραδώσει στην επιτροπή αυτή.

 


Σε συνέχεια των δράσεων για στήριξη των ιδιωτικών επιχειρήσεων, των συνεταιρισμών αλλά και των επιχειρησεων που δραστηριοποιούνται στο τομέα των μεταφορών, πραγματοποιήθηκε συνάντηση  με εκπροσώπους του επιχειρηματικού και του αγροτικού κόσμου της Ημαθίας και της Πέλλας, διοργανώθηκε στο Υπουργείο Οικονομικών χθες Παρασκευή ευρεία συνάντηση εργασίας, με τη συμμετοχή του Υφυπουργού στον Πρωθυπουργό αρμόδιου σε θέματα κρατικής αρωγής και αποκατάστασης από φυσικές καταστροφές, κ. Χρήστου Τριαντόπουλου, του Υφυπουργού Οικονομικών, κ. Απόστολου Βεσυρόπουλου, του Γενικού Γραμματέα Δημοσιονομικής Πολιτικής κ. Θάνου Πετραλιά, του Διοικητή του ΟΑΕΔ κ. Σπυρίδωνα Πρωτοψάλτη, των Βουλευτών Ημαθίας κ. Λάζαρου Τσαβδαρίδη και Πέλλας κ. Διονυσίου Σταμενίτη, του μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΛΤΑ κ.Γιαννακάκη Χρήστο, του α’ Αντιπροέδρου του Επιμελητηρίου Ημαθίας κ. Αποστολίδη Στέφανου καθώς και εκπροσώπων της επιχειρηματικής κοινότητας και του αγροτικού κόσμου της Ημαθίας και της Πέλλας, με θέμα την αντιμετώπιση του παγετού και των φυσικών καταστροφών στον τομέα των ιδιωτικών επιχειρήσεων, των συνεταιρισμών αλλά και των επιχειρήσεων στον τομέα των μεταφορών.


Το Επιμελητήριο Ημαθίας, αναλαμβάνει να συλλέξει τα απαραίτητα δεδομένα και να τα παραδώσει στην επιτροπή αυτή. 


Το Επιμελητηριο Ημαθίας θα επανέλθει με νεότερο δελτίο τύπου προς τα μέλη του με σχετικές οδηγίες για τις ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες