Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα για τους δύο τραυματίες στα Γιαννιτσά...

 


ΒΙΝΤΕΟ

Διασωληνωμένοι σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Παπαγεωργίου» στη Θεσσαλονίκη, παραμένουν ο 16χρονος και ο 27χρονος, που τραυματίστηκαν στο ατύχημα που έγινε στον αγώνα Motocross στα Γιαννιτσά. Τα... επόμενα 24ωρα είναι πολύ σημαντικά για την πορεία της υγείας τους.

Αρχικά μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο της περιοχής, αλλά λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής τους μεταφέρθηκαν για νοσηλεία στη Θεσσαλονίκη.

«Με πέταξε και εμένα κάτω, όπως και 5-6 άτομα δίπλα. Τα δύο παιδιά τη φάγανε γερά, δυστυχώς το ένα ήταν ο γιος μου» είπε ο πατέρας του 16χρονου. «Δεν μπορώ να κατηγορήσω κανέναν, ήταν η κακιά η ώρα, ήταν να γίνει. Κάτι πάρα πολύ δύσκολο να γίνει» λέει στο Mega o πατέρας του 16χρονου.

«Κράτησε όλη νύχτα το χειρουργείο. Δεν επανήλθα ακόμα το παιδί. Κάθε μεσημέρι θα μας δίνουν ενημέρωση, οι γιατροί κάνουν ό,τι μπορούν» λέει ο πατέρας του 27χρονου...

newsbeast.gr

0 Σχόλια

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε