Κοινωνικός τουρισμός - ΟΑΕΔ: Πόσες επιταγές ενεργοποιήθηκαν τον Αύγουστο - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2021

Κοινωνικός τουρισμός - ΟΑΕΔ: Πόσες επιταγές ενεργοποιήθηκαν τον Αύγουστο

Κοινωνικός τουρισμός - ΟΑΕΔ: Πόσες επιταγές ενεργοποιήθηκαν τον Αύγουστο

Παράλληλα την ίδια στιγμή ενεργοποιήθηκαν περισσότερες από 6.500 επιταγές ακτοπλοϊκής μεταφοράς. Οι διακοπές με το ενισχυμένο πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού 2021-2022 μπορούν να πραγματοποιηθούν έως τις 31 Ιουλίου 2022 σε τουριστικά καταλύματα του Μητρώου Παρόχων του ΟΑΕΔ.
Οι ενδιαφερόμενοι πάροχοι τουριστικών καταλυμάτων που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα, μπορούν να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής έως τις 30 Ιουνίου 2022 μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης του Ελληνικού Δημοσίου gov.gr με κωδικούς TAXISnet ή ΟΑΕΔ στη διεύθυνση:

https://www.gov.gr/ipiresies/ergasia-kai-asphalise/apozemioseis-kai-parokhes/parokhoi-koinonikou-tourismou

Συγκεκριμένα, η διαδρομή είναι: gov.gr → Εργασία και ασφάλιση → Αποζημιώσεις και παροχές → Πάροχοι κοινωνικού τουρισμού

Η μέγιστη διάρκεια διανυκτερεύσεων είναι 6 βράδια με μικρή ιδιωτική συμμετοχή, ενώ στους Δήμους Ιστιαίας-Αιδηψού και Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας Ευβοίας είναι 12 βράδια. Επίσης, στα νησιά της Κω, Λέρου, Λέσβου, Σάμου, Χίου και στο Νομό Έβρου η μέγιστη διάρκεια είναι 10 βράδια με μηδενική ιδιωτική συμμετοχή.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.oaed.gr/koinonikos-tourismos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες