ΟΧΙ στον υποχρεωτικό εμβολιασμό από τους πυροσβέστες της Στερεάς Ελλάδας - ΛΑΪΚΟΥΡΑ-NEWS-Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία

Breaking


8 Σεπ 2021

ΟΧΙ στον υποχρεωτικό εμβολιασμό από τους πυροσβέστες της Στερεάς Ελλάδας

 


   
 
Έπειτα από αναφορές στα ΜΜΕ (έντυπου κ ηλεκτρονικού τύπου),σχετικά με το φημολογούμενο εμβολιασμό των υπηρετούντων στα Σώματα Ασφαλείας, το Δ.Σ. της Ένωσης Πυροσβεστικών Υπαλλήλων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας ομόφωνα ανακοινώνει τα παρακάτω: 
 
 
1) Η Ένωση Πυροσβεστών Στερεάς τάσσεται ρητά κατά της επιβολής υποχρεωτικού εμβολιασμού στο προσωπικό των Σωμάτων Ασφαλείας. 
 
2) Διαφωνούμε με την υποχρέωση πληρωμής αντιτίμου για τη διενέργεια Rapid Test σε ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα. Να μην ισχύσει ο αποκλεισμός δωρεάν εξέτασης των συναδέλφων από κινητές μονάδες ΕΟΔΥ και τις δομές υγείας. Να συνεχιστεί η μέχρι σήμερα διαδικασία ελέγχου, με τη δωρεάν διάθεση από τα φαρμακεία Self Test στους Πυροσβέστες. 
 
3) Ο εμβολιασμός αποτελεί προσωπική υπόθεση για το κάθε συνάδελφο. Η Ένωση Πυροσβεστών Στερεάς αντιτίθεται κατηγορηματικά στη διάκριση των συναδέλφων σε εμβολιασμένους και μη.
 
 Είναι ευθύνη του κράτους μέσω της επιστημονικής κοινότητας να πείσει τους πολίτες, αλλά και ευθύνη του καθενός να συμβουλευτεί τον προσωπικό του γιατρό-επιστήμονα για την πραγματοποίηση ή μη του εμβολίου. Σεβαστή είναι και η θέση όσων επιφυλάσσονται να εμβολιαστούν. 
 
Είμαστε αντίθετοι στην επιβολή οποιουδήποτε μέτρου πίεσης (αναστολή εργασίας, άδεια άνευ αποδοχών, μεταθέσεις, αποσπάσεις κλπ) το οποίο δεν αποτελεί μοχλό πειθούς, για την πραγματοποίηση του εμβολίου και θα έχει συνέπειες στον υγειονομικό και επιχειρησιακό τομέα της χώρας, με συνέπειες στην προστασία του πολίτη..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε