Νόμος έκτρωμα: Η ανθρώπινη ζωή αξίζει λιγότερο από του ζώου  
Τριανταπέντε χιλιάδες ευρώ πρόστιμο στον ιδιοκτήτη σκύλου που είχε κατασπαράξει πεντάχρονο αγοράκι - Πέντε χρόνια κάθειρξη και πενήντα χιλιάδες πρόστιμο στην μητέρα αν είχε σκοτώσει τον σκύλο   
 
  Νόμος έκτρωμα που αποτυπώνει ολόκληρη την μεταμοντέρνα παρακμιακή κατάσταση της χώρας αλλά και...  

 
του σύγχρονου πολιτισμένου κόσμου γενικότερα, ψηφίστηκε στο Ελληνικό κοινοβούλιο.

Με πρόστιμο μόλις 35.000 ευρώ και ποινή φυλάκισης πέντε ετών εξαγοράσιμη τιμωρήθηκε ο ιδιοκτήτης σκύλου που είχε κατασπαράξει πεντάχρονο αγοράκι.

Την ίδια ώρα το ελληνικό κοινοβούλιο ψήφιζε να τιμωρείται με ποινή κάθειρξης πέντε ετών (κακούργημα δηλαδή) για κάποιον που σκοτώνει ζώο και πρόστιμο 50.000 ευρώ.

Δηλαδή το κοινοβούλιο της χώρας αποτιμά την ζωή του ζώου πιο ακριβή από του ανθρώπου.

Αν η μητέρα του πεντάχρονου αγοριού είχε σκοτώσει τον σκύλο για να προστατεύσει το σπλάχνο της θα πήγαινε φυλακή.

Πρώτα αυτόφωρο μετά θα προφυλακιζόταν, θα έβγαινε έξω με κάποια πολύ ακριβή εγγύηση και στην δίκη θα καταδικαζόταν σε πενταετή κάθειρξη και βαριά πρόστιμα σύμφωνα με αυτό τον νόμο έκτρωμα.

Βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου ακούστηκε έμπλεος ενθουσιασμού να δηλώνει «αφού δεν ψηφίζουν τα ζώα ψηφίζουμε εμείς για αυτά»Αλλά η ουσία είναι αυτή: Στην μεταμοντέρνα Ελλάδα, την Ελλάδα που ονειρεύονται οι πάσης φύσεως εκσυγχρονιστές η ζωή του σκύλου είναι πιο ακριβή από του ανθρώπου. 
 
  pronews.gr

0 Σχόλια

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε