Κοροναϊός – Πού εντοπίζονται τα 1.608 κρούσματα – Δείτε αναλυτικά τον χάρτη της διασποράς - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021

Κοροναϊός – Πού εντοπίζονται τα 1.608 κρούσματα – Δείτε αναλυτικά τον χάρτη της διασποράς

Κοροναϊός – Πού εντοπίζονται τα 1.608 κρούσματα – Δείτε αναλυτικά τον χάρτη της διασποράς

Μειωμένος είναι ο αριθμός των κρουσμάτων κοροναϊού σήμερα στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα, ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 1.608 νέες επιβεβαιωμένες μολύνσεις από τον φονικό ιό. Ωστόσο αυτό που προκαλεί μεγάλη εντύπωση είναι ο μεγάλος αριθμός των 51 θανάτων σε μόλις 24 ώρες.

Υπενθυμίζεται ότι τα κρούσματα είναι μειωμένα κάθε Δευτέρα, αφού σήμερα ανακοινώνονται τα αποτελέσματα των τεστ που διενεργήθηκαν χθες, Κυριακή, όπου τα διαγνωστικά κέντρα υπολειτουργούν.

Όπως κάθε μέρα, έτσι και σήμερα η Αττική κατακτά την αρνητική πρωτιά των κρουσμάτων, ωστόσο με πολύ μικρό αριθμό κρουσμάτων. Την ίδια στιγμή, «πονοκέφαλο» στους ειδικούς προκαλούν αρκετές ακόμα περιοχές της Ελλάδας.

Για ακόμα μια μέρα η Αττική έχει πολύ λιγότερα από τα μισά κρούσματα του κοροναϊού, κάτι που αναμένεται να αλλάξει τις επόμενες ημέρες με την επιστροφή των αδειούχων. Συγκεκριμένα, το Λεκανοπέδιο να συγκεντρώνει σήμερα μόλις 308 μολύνσεις, ωστόσο έντονη ανησυχία προκαλεί η Θεσσαλονίκη, στην οποία σε αντίθεση με την Αττική τα κρούσματα παραμένουν ιδιαίτερα ψηλά, αφού σήμερα «δίνει» 228.

Σταθερά στο «κόκκινο» για πολλοστή μέρα στη σειρά βρίσκεται η Κρήτη, με τα κρούσματα ωστόσο να πέφτουν. Συγκεκριμένα, το Ηράκλειο «δίνει» 45 κρούσματα, τα Χανιά 19 και το Ρέθυμνο 9.

Ακόμα, 56 κρούσματα καταγράφει η Αχαΐα, 50 η Ημαθία, 46 η Πιερία, 45 η Ρόδος, 44 η Λάρισα και 42 η Μεσσηνία.

Τέλος, 77 κρούσματα βρίσκονται υπό διερεύνηση.

Δείτε αναλυτικά:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες