Αναρτήθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα... - ΛΑΪΚΟΥΡΑ-NEWS-Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία

Breaking


22 Αυγ 2021

Αναρτήθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα......για τους παιδικούς σταθμούς μέσω ΕΣΠΑ...
Νωρίς τα ξημερώματα του Σαββάτου αναρτήθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ 2021 ΕΕΤΑΑ, αλλά και τα αποτελέσματα για τα ΚΔΑΠ και τα ΚΔΑΠΑμεΑ για το σχολικό έτος 2021-2022.

Τα... αποτελέσματα αφορούν το πρόγραμμα «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» 2021-2022 του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων. Τα τελικά αποτελέσματα και η ανάρτησή τους σηματοδοτούν την έναρξη των εγγραφών στους παιδικούς σταθμούς, ιδιωτικούς και δημόσιους, για τους γονείς που έχουν εξασφαλίσει την επιδότηση από το ΕΣΠΑ.

Όσοι έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα οικονομικής στήριξης, παίρνουν voucher 180 ευρώ ανά μήνα για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς, ενώ στο πρόγραμμα συμπεριλαμβάνονται και οι μητέρες που εργάζονται στο Δημόσιο, καθώς εντάχτηκαν 15.000 επιπλέον δικαιούχοι μέσα από την αύξηση του προϋπολογισμού.


Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μπαίνουν στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ (https://www.eetaa.gr/) με τους κωδικούς Taxisnet.

Πώς γίνεται η εγγραφή

Οι γονείς που έχουν εξασφαλίσει επιδότηση από το ΕΣΠΑ, για την εγγραφή των παιδιών στους παιδικούς σταθμούς πρέπει να έχουν μαζί τους τα εξής δικαιολογητικά, σε ηλεκτρονική ή έντυπη μορφή:

Το έντυπο του voucher
ΑΦΜ και ΔΟΥ μητέρας
Δ/νση κατοικίας
Φωτοτυπία της Αστυνομικής Ταυτότητας της μητέρας
Ημερομηνία γέννησης του παιδιού
Τηλέφωνα επικοινωνίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε