Κεραμέως: Φέτος δεν θα κλείνουν οριζόντια τμήματα στα σχολεία αν υπάρξουν κρούσματα - ΛΑΪΚΟΥΡΑ-NEWS-Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία

Breaking


31 Αυγ 2021

Κεραμέως: Φέτος δεν θα κλείνουν οριζόντια τμήματα στα σχολεία αν υπάρξουν κρούσματα


Διαφορετικό μοντέλο για το κλείσιμο τμημάτων σε σχολεία σε περίπτωση εντοπισμού κρουσμάτων κορονοϊού σε σχέση με την περυσινή χρονιά προανήγγειλε η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha.

Η Νίκη Κεραμέως, επεσήμανε πως την εφετινή χρονιά δεν θα υπάρξει γενικό «λουκέτο» στα σχολεία, αν υπάρξουν κρούσματα κορονοϊού. «Δεν μιλάμε για οριζόντιο κλείσιμο τάξεων. Θα παραμένουν ανοιχτά και θα αυξάνουμε τα τεστ» είπε χαρακτηριστικά η υπουργός Παιδείας.

«Πέρυσι δεν είχαμε τον εμβολιασμό, φέτος τον έχουμε. Άρα αυτό που πέρυσι θέλαμε να θωρακίσουμε την κοινότητα από το ενδεχόμενο διασποράς από το μαθητή στο σπίτι του, πλέον δεν ισχύει στον ίδιο βαθμό γιατί ο πατέρας του παιδιού, η μητέρα, ο παππούς, η γιαγιά είτε είναι εμβολιασμένος είτε μπορεί να εμβολιαστεί δωρεάν από το κράτος. Άρα η λογική αλλάζει» ανέφερε η Νίκη Κεραμέως.

Η υπουργός Υγείας τόνισε πως η συζήτηση με την επιτροπή των ειδικών για το πρωτόκολλο με βάση το οποίο θα γίνει η επιστροφή στα σχολεία είναι σε εξέλιξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε