3 Eίδη αποσκευών για το ταξίδι σας - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Παρασκευή 20 Αυγούστου 2021

3 Eίδη αποσκευών για το ταξίδι σας


Έχετε αναρωτηθεί ποτέ, ποια είναι η σωστή αποσκευή για το ταξίδι σας; Υπάρχουν πολλά διαφορετικά είδη αποσκευών και ο σχεδιασμός τους μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στην επιλογή σας, ανάλογα και με το είδος του ταξιδιού ή τα αντικείμενα που θέλετε να πάρετε μαζί σας. 


Τύποι αποσκευών

  1. Βαλίτσα

Οι πιο παραδοσιακές και οι πιο συνηθισμένες αποσκευές για ένα ταξίδι είναι οι βαλίτσες οι οποίες μπορεί να είναι σκληρές ή υφασμάτινες. Ειδικά όσες έχουν σκληρό κέλυφος αναβαθμίζονται καθημερινά, ώστε να γίνονται πιο ελαφριές και πιο εύχρηστες για τον ταξιδιώτη. Πλέον, για την κατασκευή τους χρησιμοποιούνται ειδικά υλικά, ώστε να είναι σκληρότερες και ανθεκτικότερες. Το βασικό τους πλεονέκτημα είναι ότι μπορούν να προστατέψουν ορισμένα εύθραυστα αντικείμενα. 

  1. Σακβουαγιάζ

Αντί να επιλέξετε κλασικές βαλίτσες μπορείτε να προτιμήσετε ένα σακβουαγιάζ το οποίο μπορεί να αποθηκευτεί και πιο εύκολα σε στενότερους χώρους. Είναι πιο ελαφρύ από τις σκληρές βαλίτσες, ενώ, καθώς είναι πιο εύκαμπτο, μπορεί να χωρέσει περισσότερα και πιο ογκώδη αντικείμενα. Αν διαθέτει πλαϊνές θήκες, μπορείτε να τις αξιοποιήσετε, ώστε να εξοικονομήσετε χώρο στο εσωτερικό του. Υπάρχουν διάφορες παραλλαγές της συγκεκριμένης αποσκευής, για να  επιλέξετε την κατάλληλη για το ταξίδι σας.

  1. Backpack 

Τα σακίδια πλάτης διατίθενται σε διάφορα μεγέθη και σχέδια, ενώ μπορείτε να βρείτε σακίδια που έχουν ακόμη και smart λειτουργίες (π.χ. θύρα USB). Αλλά δεν είναι μόνο καλές επιλογές για βόλτες στην πόλη. Μπορείτε να τα επιλέξετε αν σκοπεύετε να κατασκηνώσετε, να πάτε για πεζοπορία ή να κάνετε οποιαδήποτε άλλη υπαίθρια δραστηριότητα. Επιπλέον, σε κάποια από αυτά υπάρχουν και μικροί τροχοί, ώστε να μπορείτε να τα μεταφέρετε με άνεση. 

Με ένα σακίδιο μπορείτε να μεταφέρετε πολλά είδη αντικειμένων (όπως βιβλία, ρούχα, αλλά και είδη πρώτης ανάγκης). Μπορείτε να μεταφέρετε ένα σακίδιο με μεγαλύτερη άνεση και ασφάλεια σε σχέση με μία απλή καθημερινή τσάντα. Τα περισσότερα σακίδια πλάτης είναι αδιάβροχα, ελαφριά και εύκαμπτα, και προστατεύουν επαρκώς τα αντικείμενά σας. Είναι πιο δύσκολο να κλαπούν ή να χαθούν, καθώς μπορείτε να έχετε πάντα τα λουριά τους περασμένα στους ώμους σας. Επειδή τα σακίδια διαθέτουν δύο μαλακούς ιμάντες, που βοηθούν στη σωστή και ομοιόμορφη κατανομή του βάρους στους ώμους σας, μπορείτε να τα  μεταφέρετε για μεγαλύτερα χρονικά διαστήματα χωρίς να καταπονείτε τη μέση σας ή να κουράζεστε πολύ.


Εν κατακλείδι, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε πολλά είδη αποσκευών. Ωστόσο, θα πρέπει να υπολογίσετε τόσο τον τύπο του ταξιδιού που θα κάνετε (π.χ. αν θα είναι roadtrip το οποίο απαιτεί λιγότερες αποσκευές), αλλά και ποιο μέσο θα χρησιμοποιήσετε για να φτάσετε στον προορισμό σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες