Υπενθύμιση προγράμματος Rapid Test αυτή την εβδομάδα στον Δήμο Βέροιας-Οδηγίες Έκδοσης Βεβαίωσης Rapid Test - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Πέμπτη 15 Ιουλίου 2021

Υπενθύμιση προγράμματος Rapid Test αυτή την εβδομάδα στον Δήμο Βέροιας-Οδηγίες Έκδοσης Βεβαίωσης Rapid Test


Σε εξέλιξη βρίσκεται και αυτή την εβδομάδα η διαδικασία των δωρεάν δειγματοληπτικών ελέγχων ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου του νέου κορωνοϊού SARS CoV–2 στους εξωτερικούς χώρους των ΚΑΠΗ Δήμου Βέροιας, επί των οδών Αριστοτέλους 3 και Μαυρομιχάλη 14.
Συγκεκριμένα τα rapid tests πραγματοποιούνται από την Δευτέρα 12.07.21 μέχρι την Παρασκευή 16.07.21 στον πεζόδρομο του ΚΑΠΗ (Αριστοτέλους 3) από τις 9:30 έως τις 14:00. Επίσης από την Δευτέρα 12.07.21 έως την Κυριακή 18.07.21 γίνονται δωρεάν δειγματοληπτικοί έλεγχοι έξω από το ΚΑΠΗ Δήμου Βέροιας (Μαυρομιχάλη 14, έναντι Βήματος Απ. Παύλου), από τις 9:00 έως τις 17:00.
Οι πολίτες θα πρέπει γνωρίζουν τo ΑΜΚΑ τους ή τον Αριθμό Δελτίου Ταυτότητας, καθώς και τον αριθμό του κινητού τους τηλεφώνου στον οποίο θα αποσταλεί το αποτέλεσμα του rapid test. 
Εξάλλου από τις Κινητές Μονάδες του ΕΟΔΥ στην Ημαθία δίνονται οδηγίες σχετικές με την Έκδοση Βεβαίωσης Rapid Test για τους πολίτες οι οποίοι πρέπει να ακολουθήσουν τα παρακάτω βήματα:
Εισαγωγή στην ιστοσελίδα GOV.gr 
Επιλογή κατηγορίας υπηρεσιών: Υγεία και Πρόνοια
Επιλογή: Κορωνοϊός Covid-19 (Δωρεάν έλεγχοι)
Βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου κορωνοϊού Covid-19
Είσοδος στην υπηρεσία με κωδικούς Taxisnet
Εισαγωγή ΑΜΚΑ
Έκδοση
Σημειώνεται πως για την ενημέρωση των δημοτών της Βέροιας που ταξιδεύουν αυτό το διάστημα υπάρχουν καθημερινά αναρτημένα στην επίσημη σελίδα του ΕΟΔΥ και στη διεύθυνση https://eody.gov.gr/komy-testing-eody/ τα «Σημεία Μαζικών δειγματοληψιών από τις ΚΟΜΥ του ΕΟΔΥ» όπου αυτά διενεργούνται πανελλαδικά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες