Έγκαιρος προγραμματισμός της Π.Ε. Ημαθίας για τον καθαρισμό ρεμάτων της αρμοδιότητάς της - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Πέμπτη 1 Ιουλίου 2021

Έγκαιρος προγραμματισμός της Π.Ε. Ημαθίας για τον καθαρισμό ρεμάτων της αρμοδιότητάς της


Η Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας συνεχίζει τον προγραμματισμό της και για έργα που σκοπεύουν στην πρόληψη και συντήρηση των υποδομών, ώστε να αποφεύγονται δυσμενείς καταστάσεις σε περιπτώσεις έκτακτων καιρικών φαινομένων κλπ.  Πρόκειται για μια σειρά έγκαιρων έργων που μπορεί τώρα να δείχνουν «μικρά» αποδεικνύονται όμως σπουδαία όταν χρειάζεται.  Στο πλαίσιο αυτό, μέσω  του ευρύτερου προγραμματισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης υπέγραψε στις 28.06.2021, σύμβαση για το έργο «καθαρισμού των ρεμάτων της Ημαθίας» που ανήκουν σε περιοχές ευθύνης της Π.Ε. Ημαθίας. 
Πρόκειται για έργα συνολικής δαπάνης 231.344,69 ευρώ, που ξεκινούν άμεσα ώστε να έχουν καθαριστεί έγκαιρα και σωστά όλα τα προαναφερόμενα ρέματα της Ημαθίας ενόψει του επερχόμενου Φθινόπωρου αλλά και του Χειμώνα. «Η φροντίδα που έχουμε για την έγκαιρη λειτουργία και τον σωστό προγραμματισμό, μέχρι σήμερα μας έχει δικαιώσει ως Π.Ε. Ημαθίας κι αυτός είναι ο λόγος που συνήθως δεν αντιμετωπίζουμε ιδιαίτερα προβλήματα. Κι έτσι συνεχίσουμε» δήλωσε σχετικά ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες