Θετικός στον κορωνοϊό για δεύτερη φορά ο Άδωνις.. - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τρίτη 27 Ιουλίου 2021

Θετικός στον κορωνοϊό για δεύτερη φορά ο Άδωνις..



Θετικός στον κορωνοϊό εντοπίστηκε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος είχε νοσήσει και πριν από λίγο καιρό. 

Όπως ο ίδιος ο κ. Γεωργιάδης αποκάλυψε με ανάρτησή του στο Twitter, χθες το βράδυ ανέβασε πυρετό αν και την ίδια μέρα το πρωί είχε... υποβληθεί σε rapid test, μετά την εμφάνισή του στον ΑΝΤ1, και εντοπίστηκε να είναι θετικός στον κορωνοϊό.

Παράλληλα ο υπουργός Ανάπτυξης αναφέρει πως είναι 49 ετών «και ο μόνος λόγος που ξέρω ότι θα το περάσω ήπια είναι το γεγονός ότι είμαι πλήρως εμβολιασμένος». Σημειώνει δε πως «αυτονοήτως μπαίνω σε καραντίνα έως ότου μου περάσει, είμαι όμως καλά και θα εξακολουθήσω να εργάζομαι κανονικά μέσω Διαδικτύου».

Η πλήρης ανάρτηση του Άδωνη Γεωργιάδη:

«Αν και χθες το πρωί όταν βγήκα στην τηλεόραση του Αντ1, έκανα βάσει του εκεί πρωτοκόλλου, rapid test και ήμουν αρνητικός, ξαφνικά το βράδυ ανέβασα πυρετό. Έκανα αμέσως pcr και τα αποτελέσματα που μου ήρθαν τα ξημερώματα με βγάζουν θετικό στον κορονοϊό. Είμαι σχεδόν 49 ετών και ο μόνος λόγος που ξέρω ότι θα το περάσω ήπια είναι το γεγονός ότι είμαι πλήρως εμβολιασμένος. 




Καλώ όλους τους συνομηλίκους ειδικά να τους μεγαλύτερους από μένα να εμβολιαστούν το δυνατόν συντομότερα. Είναι αδύνατον να προβλέψεις που και πως θα το κολλήσεις και είναι κρίμα. Αυτονοήτως μπαίνω σε καραντίνα έως ότου μου περάσει, είμαι όμως καλά και θα εξακολουθήσω να εργάζομαι κανονικά μέσω Διαδικτύου. Όσοι έχω συναντήσει χθες είναι εμβολιασμένοι ευτυχώς και βάσει πρωτοκόλλου δεν μπαίνουν σε καραντίνα, όποτε το γραφείο μου λειτουργεί κανονικά»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες