Στο "κόκκινο" οι προκρατήσεις στην Airbnb για τον 15Αύγουστο- Δείτε αναλυτικά τις χρεώσεις - ΛΑΪΚΟΥΡΑ-NEWS-Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία

Breaking

18 Ιουλ 2021

Στο "κόκκινο" οι προκρατήσεις στην Airbnb για τον 15Αύγουστο- Δείτε αναλυτικά τις χρεώσεις

 Στο &quot?κόκκινο&quot? οι προκρατήσεις στην Airbnb για τον 15Αύγουστο- Δείτε αναλυτικά τις χρεώσεις

Για το θέμα αυτό μίλησε ο πρόεδρος του Πανελλαδικού Δικτύου Κτηματομεσιτών E-Real Estates, Θεμιστοκλής Μπάκας στην ert.gr.
" Η γενικότερη εικόνα όσον αφορά το χρονικό διάστημα από 13/8 έως και 18/8 δηλαδή για 5 διανυκτερεύσεις για μια οικογένεια η οποία επιλέγει κατά κύριο λόγο διαμερίσματα ή και κατοικίες αυτόνομες δηλαδή ακίνητα εγγεγραμμένες βραχυχρόνιες μισθώσεις είναι εντυπωσιακή .Εγώ θα έλεγα ότι, όλη η Ελλάδα εκείνες τις ημέρες κάνει διακοπές" τόνισε με έμφαση o κ.Μπάκας.
Και συνέχισε λέγοντας ότι, στην Περιφέρεια της Πελοποννήσου βλέπουμε αυτή στιγμή ότι το ποσοστό των προκρατήσεων αγγίζει περίπου το 99% όταν η Περιφέρεια Πελοποννήσου έχει 3.613 ακίνητα εγγεγραμμένα βραχυχρόνιας μίσθωσης. Η Δυτική Ελλάδα έχει ένα ποσοστό προ κρατήσεων περίπου 92% με 1.061 ακίνητα εγγεγραμμένα βραχυχρόνιας μίσθωσης. Μπορεί κανείς να διαμείνει στην συγκεκριμένη περιοχή σε ακίνητα τα οποία κοστίζουν από 400 ευρώ - 500 ευρώ έως και 1000 ευρώ με 1.100 ευρώ ανάλογα με τις προδιαγραφές που επιθυμεί.
Ωστόσο ο Μπάκας ανέφερε ότι δεν " έχουμε πολλές επιλογές πλέον. Θα σας δώσω ένα παράδειγμα " αυτή τη στιγμή για να να διαμείνει μια οικογένεια με 2 ανήλικα παιδιά σε ένα ακίνητο περίπου των 120 τ.μ στο Νομό Αχαΐας , στο Μονοδένδρι το κόστος μπορεί αγγίζει ακόμα και τα 1.100 ευρώ και πρόσθεσε ότι για να διαμείνει κανείς σε ένα ακίνητο στη Ναύπακτο των 100 τ.μ το κόστος ανέρχεται στα 641 ευρώ.
" Εντυπωσιακές είναι οι κρατήσεις γενικότερα σε όλη την χώρα. Στην 'Ηπειρο, στα παράλια της Ηπείρου οι προκρατήσεις αγγίζουν ακόμα και το 87% όταν η δυναμικότητα αυτή τη στιγμή της Περιφέρειας της Ηπείρου όσον αφορά τις βραχυχρόνιες μισθώσεις είναι μόλις 690 ακίνητα ", σημείωσε .
Και ανέφερε μεταξύ άλλων ότι μπορεί κανείς να διαμείνει αυτήν την στιγμή στην πόλη της Πάργας σε ένα ακίνητο των 80τ.μ με ένα κόστος στα 730 ευρώ . Στα Σύβοτα, το κόστος διαμονής σε ένα ακίνητο των 45 τ.μ ανέρχεται στα 705 ευρώ , στη Πρέβεζα η διανυκτέρευση σε ακίνητο των 90 τ.μ κόστος ανέρχεται στα 530 ευρώ , ενώ στα 625 ευρώ ανέρχεται το κόστος διαμονής σε ένα ακίνητο των των 75 τ.μ στη Πλαταριά . Και στην Ηγουμενίτσα η διαμονή σε ακίνητο 130 τ.μ κοστίζει 975 ευρώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε