1555: Πρεμιέρα για το νέο τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης πολιτών - Τι αλλάζει - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021

1555: Πρεμιέρα για το νέο τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης πολιτών - Τι αλλάζει

 1555: Πρεμιέρα για το νέο τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης πολιτών - Τι αλλάζει


Οριστικό τέλος στα "σπασμένα" αλλά και στα "κατεβασμένα" τηλέφωνα του ΕΦΚΑ μπαίνει με την σημερινή δοκιμαστική λειτουργία του νέου ενιαίου τηλεφωνικού κέντρου εξυπηρέτησης πολιτών του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.
Πρόκειται για το νέο τηλεφωνικό κέντρο που θα λειτουργεί υπό τον αριθμό 1555, είκοσι τέσσερις ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, με μικρό χρόνο αναμονής και χωρίς χρέωση για τους πολίτες . Ο στόχος της δημιουργίας του τηλεφώνου είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών για θέματα ασφαλιστικά, εργασιακά και κοινωνικά.
Βροχή οι καταγγελίες για το χαλασμένο ή κατεβασμένο τηλέφωνο του ΕΦΚΑ
Σημειώνεται ότι η διοίκηση του ΕΦΚΑ έχει δεχτεί κατά καιρούς καταγγελίες από πολίτες ότι το προσωπικό δεν ανταποκρίνεται στα αιτήματα τους για ασφαλιστικά, εργασιακά και κοινωνικά καθώς δεν σηκώνει τα τηλέφωνα . Η τηλεφωνική εξυπηρέτηση οξύνθηκε τους τελευταίους μήνες λόγω των περιοριστικών μέτρων της πανδημίας, της τηλεργασίας και των αδειών ειδικού σκοπού, ωστόσο με την λειτουργία του νέου τηλεφωνικού κέντρου λύνονται τα προβλήματα αυτά.

Τι αλλάζει με το νέο τηλεφωνικό κέντρο
Το νέο τηλεφωνικό κέντρο ενοποιήσει τα 7 διάσπαρτα τηλεφωνικά κέντρα που λειτουργούν σήμερα στο υπουργείο καθώς και στους εποπτευόμενους φορείς, με στόχο να προσφέρει άμεση και έγκυρη εξυπηρέτηση καθημερινά σε δεκάδες χιλιάδες πολίτες. Η πρώτη δοκιμαστική φάση λειτουργίας του νέου ενιαίου τηλεφωνικού κέντρου ξεκινά σήμερα και αφορά στην τηλεφωνική εξυπηρέτηση των πολιτών από τον e-ΕΦΚΑ, τον ΟΑΕΔ και τον ΟΠΕΚΑ. Τον Σεπτέμβριο, και με την ολοκλήρωση της δοκιμαστικής περιόδου εντός του Αυγούστου, θα ενταχθεί στο τηλεφωνικό κέντρο και το σύνολο των υπηρεσιών του Υπουργείου Εργασίας (ΕΡΓΑΝΗ, ΣΕΠΕ, κ.λπ.).
Επιπρόσθετα, δρομολογούνται νέες ψηφιακές εφαρμογές για κινητά, αναμόρφωση ιστοσελίδων, chatbox, κ.ά., με στόχο την συνολική αναβάθμιση των καναλιών επικοινωνίας και εξυπηρέτησης των πολιτών, κάνοντας πράξη τη μετάβαση του Υπουργείου και των υπηρεσιών του στη νέα ψηφιοποιημένη εποχή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες