Ανοίγει η πλατφόρμα για Pfizer και Moderna στους 18-29... - ΛΑΪΚΟΥΡΑ-NEWS-Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία

Breaking

2 Ιουν 2021

Ανοίγει η πλατφόρμα για Pfizer και Moderna στους 18-29...

 


Τη διάθεση των εμβολίων της Pfizer και της Moderna και στην ηλικιακή ομάδα 18-29 ετών, προανήγγειλε για τις επόμενες ημέρες ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Γιώργος Γεωργαντάς. Υπενθυμίζεται ότι έως τώρα για... την την ομάδα αυτή ήταν διαθέσιμο μόνο το εμβόλιο της Johnson & Johnson.

Ειδικότερα, όπως δήλωσε στον ΑΝΤ1 το πρωί της Τετάρτης ο κ. Γεωργαντάς, οι νέοι ηλικίας από 18 έως 29 ετών θα μπορούν να εμβολιάζονται από τις επόμενες ημέρες και με τα εμβόλια της Pfizer και της Moderna, εκτός από το μονοδοσικό της Johnson & Johnson. Τα δε ραντεβού τους θα μπορούν να κλείνονται μέσα στον Ιούνιο, ενώ από τις 7 του μήνα ξεκινούν και οι εμβολιασμοί για όσους έχουν ήδη κλείσει με Johnson .

Ο κ. Γεωργαντάς αναφερόμενος στο Πράσινο Ευρωπαϊκό Πιστοποιητικό, το οποίο ξεκίνησε να εκδίδεται από χθες, Τρίτη, είπε ότι ήδη το έχουν εκδώσει περισσότεροι από 81.000 πολίτες, ενώ για κάποια λάθη που υπήρξαν ως προς τον τύπο του εμβολίου έχουν ήδη διορθωθεί και όσοι τα εντόπισαν μπορούν να τυπώσουν το νέο διορθωμένο πιστοποιητικό.

Σε ό,τι αφορά στον εμβολιασμό όσων ήδη έχουν νοσήσει, ο κ. Γεωργαντάς είπε ότι σε όσους έχουν ήδη κάνει την πρώτη δόση, θα έρθει SMS με το οποίο θα ακυρώνεται το ραντεβού για την δεύτερη, ενώ σε όσους δεν έχουν κάνει ακόμα κανένα εμβόλιο, αλλά έχουν κλείσει ραντεβού, θα έρθει επίσης μήνυμα ακύρωσης και θα εμβολιαστούν αφού περάσουν 6 μήνες από τότε που νόσησαν...

news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε