Δίπλωμα οδήγησης: Και τις Κυριακές θα διενεργούνται οι θεωρητικές εξετάσεις - ΛΑΪΚΟΥΡΑ-NEWS-Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία

Breaking


23 Ιουν 2021

Δίπλωμα οδήγησης: Και τις Κυριακές θα διενεργούνται οι θεωρητικές εξετάσεις

 

Δίπλωμα οδήγησης: Και τις Κυριακές θα διενεργούνται οι θεωρητικές εξετάσεις

Η Περιφέρεια Αττικής αποφάσισε να διενεργούνται και τις Κυριακές, έως τον Σεπτέμβριο, οι θεωρητικές εξετάσεις υποψηφίων και νυν οδηγών, προκειμένου να λυθεί το πρόβλημα της μεγάλης αναμονής που παρατηρείται.
Η απόφαση του Περιφερειάρχη, Γιώργου Πατούλη, υπεγράφη από τον αντιπεριφερειάρχη Μεταφορών και Επικοινωνιών, Βασίλη Γιαννακόπουλου, σύμφωνα με την οποία ο προγραμματισμός και η διενέργεια των εξετάσεων θα πραγματοποιείται με ευθύνη του προϊσταμένου της οικείας Διεύθυνσης Μεταφορών, υπό την προϋπόθεση λήψης όλων των απαραίτητων μέτρων για την αδιάβλητη και την ομαλή διεξαγωγή των εξετάσεων, καθώς και όλων των έκτακτων μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας.
Παράλληλα, ο κ. Πατούλης, με επιστολή προς το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, συνηγορεί υπέρ του αιτήματος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών για αύξηση της πληρότητας των αιθουσών εξέτασης με υποχρεωτική διενέργεια αυτοδιαγνωστικού ελέγχου νόσησης (self test) έως και 24 ώρες πριν την εξέταση για τους υποψηφίους και τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα για τους εξεταστές, με απαρέγκλιτη τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων.
Σημειώνεται ότι σύμφωνα με την ισχύουσα κοινή υπουργική απόφαση (ΦΕΚ 2233/τΒ/29-05-2021) επιτράπηκε η επανέναρξη των θεωρητικών εξετάσεων για όλες τις κατηγορίες, υπό τις ακόλουθες προϋποθέσεις:

· πλήρωση έως και 50% της χωρητικότητας των αιθουσών διενέργειας των εξετάσεων

· τήρηση απόστασης ενάμισι (1,5) μέτρου

· υποχρεωτική χρήση μάσκας

· σταδιακή και ελεγχόμενη είσοδο και έξοδο των υποψηφίων

· αερισμός της αίθουσας για τριάντα (30) λεπτά της ώρας μεταξύ διαδοχικών εξετάσεων

· απολύμανση των ηλεκτρονικών υπολογιστών και των εξαρτημάτων τους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε