Ηλεκτρονική πλατφόρμα για συμψηφισμό επιχειρηματικών οφειλών - ΛΑΪΚΟΥΡΑ-NEWS-Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία

Breaking


18 Ιουν 2021

Ηλεκτρονική πλατφόρμα για συμψηφισμό επιχειρηματικών οφειλών

ΕΒΕΑ: Ηλεκτρονική πλατφόρμα για συμψηφισμό επιχειρηματικών οφειλών

Όπως αναλύθηκε κατά τη διάρκεια παρουσίασης της πλατφόρμας, οι επιχειρήσεις που συμμετέχουν σε αυτή καταχωρούν την ταυτότητα των οφειλών και των πιστώσεών τους και ο ευφυής αλγόριθμος της πλατφόρμας αναζητά κάθε δυνατή οικονομική συναλλαγή μεταξύ των εταιρειών – μελών του δικτύου και προτείνει μια έκθεση συμψηφισμού. Με την έγκριση του συμψηφισμού τα ποσά που οφείλονται από μία εταιρεία συμψηφίζονται με τα ποσά που οφείλει η συγκεκριμένη εταιρεία σε άλλες εταιρείες του δικτύου Rollsoft.
Αναλυτικότερα, μία φορά το μήνα, ο χρήστης ανεβάζει τη λίστα με τις τρέχουσες και ληξιπρόθεσμες οφειλές και πιστώσεις. Η τεχνητή νοημοσύνη της ROLLSOFT, ένας ευφυής αλγόριθμος, ανακαλύπτει την ιδανική αλυσιδωτή ακολουθία οφειλών και πιστώσεων, που μπορούν να συμψηφιστούν μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων εταιρειών.
Η κάθε εταιρεία λαμβάνει αναλυτικό πίνακα χρεώσεων-πιστώσεων και υποδεικνύεται η συντομότερη διαδρομή συμψηφισμών, προς έγκριση. Τέλος, μετά την έγκριση από τα ενδιαφερόμενα μέλη ο συμψηφισμός εκτελείται: τα ποσά που οφείλονται σε μια επιχείρηση συμψηφίζονται με τα ποσά που οφείλει αυτή σε άλλες εταιρείες του δικτύου Rollsoft.
Στο πλαίσιο αυτό, υπογράφηκε το Μνημόνιο Κατανόησης (MoU) - Συμφωνία Συνεργασίας από τον Πρόεδρο του ΕΒΕΑ, Κωνσταντίνο Μίχαλο και τον εκπρόσωπο της εν λόγω εταιρείας στην Ελλάδα, Παναγιώτη Θεοδωρίδη, με στόχο την καλύτερη υποστήριξη των μελών του ΕΒΕΑ. Στην υπογραφή παρευρέθηκε ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, o κ. Lev Zaidenberg, πρόεδρος της Rollsoft Ltd η κα Nelly Leon, Economic Coordination από την Πρεσβεία του Ισραήλ στην Αθήνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε